Op zoek naar biologische catering?

 
 
biologische catering
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Biologische cateraar Groningen. Facebook. Twitter.
We werken graag met streekproducten en met biologische producten, maar we zijn daarin niet dogmatisch. De kwaliteit en de smaak zijn belangrijker dan de stempels op het etiket. En kwaliteit heeft zijn prijs, maar ook: in elke prijsklasse heb je kwaliteit. Dus bij een beperkt budget serveren we liever een goede gehaktbal dan een matige biefstuk. Speciale wensen zijn geen probleem. Wij vinden het niet vervelend om vegetarisch, veganistisch, halal of glutenvrij te koken. Wij vinden dat juist een uitdaging. Het is voor ons ook niet zo heel veel anders dan anders, omdat wij toch geen vast assortiment hebben, maar altijd de specifieke wensen van de klant als vertrekpunt nemen. Spraakmakend en Smaakmakend. Wij streven er naar om uw vraag zo volledig mogelijk in te vullen en dit uit te voeren in perfectie. We bieden onze opdrachtgevers de oplossing om samen met de andere genodigden te genieten van hun moment. Wij gaan altijd voor een hoge mate van gastvrijheid, mooie producten en heerlijke gerechten met maar één doel: een spraakmakend en smaakmakend evenement. Telefoon 050 211 26 74 of 06-48356874. Copyright 2017 De Smaak van het Noorden Catering met bijzondere streekproducten uit het Noorden Realisatie: Virunga Webdesign.
cateringservice
Biologische catering in en rond de stad Utrecht Milieucentrum Utrecht MCU.
Biologische gerechten gekookt op locatie, biologische lunches of kookworkshops met biologische ingrediënten: er is keus uit een ruim en gevarieerd aanbod! CATERINGBEDRIJVEN IN EN ROND UTRECHT. De Keuken van KEEK bio-broodjes, taart, koek en soep met winkel. Maria's' biologische eetwinkel en catering lunches, hapjes, diners ook afhalen.
cateraar
Biologische Catering van Cateringbedrijf uit Amsterdam. Biologische Catering van Cateringbedrijf uit Amsterdam.
Mocht je er nog niet uit zijn of het biologisch of reguliere catering wordt dan is het belangrijk om te beseffen dat biologische catering doorgaans meer kost dan gewone catering. Ben je een klant bent die puur op prijs zoekt dan kun je beter gewone cateraars gaan vergelijken.
biologische catering
Biologische Catering Twente natuurlijk genieten.
Biologische Catering Twente. Recept van de maand. Ik lever catering op maat, aangepast op uw wensen en mogelijkheden. Voorbeelden en prijsindicaties vindt u als u klikt op meer informatie. Samen een wandeling maken door de Twentse natuur en naderhand gezellig koken met natuurlijke ingrediënten.
LED spot
Catering regio Rotterdam Eerlijk Heerlijk 010-5018363.
Gevarieerde buffet keuze. Bel nu voor een vrijblijvende offerte! Wat is biologische catering? Catering regio Rotterdam. De Groene Peper catering catert voor bedrijven, bij mensen thuis of op locatie in de regio Rotterdam. Wij verzorgen smaakvolle en betaalbare catering met hoofdzakelijk biologische ingrediënten.
Catering
Maria's' Biologische Eetwinkel en Catering Maria's.'
Als u een klein feestje te vieren hebt, thuis of op het werk, kunt u in onze winkel allerlei lekkers uitzoeken, zoals salades, tapas, mezze, broodjes met huisgemaakte dips en tapenades. Voor grotere feesten en bijeenkomsten maken we graag een offerte op maat voor je.
biologische make up
Suze Kookt Biologische catering in Nijmegen.
Biologische catering in Nijmegen. Samen genieten van eten bestaat er iets fijners? Suze kookt met liefde. Voor kinderen en hun ouders, maar ook voor anderen, zoals de ondernemers en gebruikers van de Smeltkroes. Ze maakt soep, lunchgerechten, warme maaltijden en hapjes.
catering driebergen
Cateraar Delight in Amsterdam: duurzaam en biologisch.
Indien Delight Catering in Amsterdam als cateraar de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen duurzame, biologische producten tegen dezelfde prijs en kwaliteit als reguliere producten, kiezen we altijd de duurzame variant. Ook gebruiken we plofkipvrije producten, reduceren we voedselverspilling tot het maximale en scheiden we waar mogelijk afval.
Catering

Contacteer ons