Resultaten voor smaak cateraar

 
 
smaak cateraar
De Smaakcateraar: Elke keer dagen we ons zelf uit, alsof het ons eigen feest is Arnhem Business Hét zakelijke netwerkplatform van de regio Magazine Netwerken.
De smaakbehoefte van ieder mens is anders, maar ook al kiest men voor een traditioneel hapje, dan maken wij daar ook iets bijzonders van. Het doel van het evenement is het uitgangspunt, vervolgens gaan we de wensen invullen en komen we met ideeën. Het gaat om meer dan smaak alleen.
tafel
Smaakvolle catering De Smaak Van.
Cadeau en eetwinkel. Als u zoekt naar een creatieve cateraar die u en uw gasten een unieke smaakbeleving bezorgt, is De Smaak Van. de partner voor uw privé of bedrijfsfeest. Liefde voor goed eten en drinken staat centraal bij De Smaak Van Dat ziet u terug in ons cateringaanbod.
wasmachine
Hét Gemeentenieuws Lingewaard Drie jaar Dé Smaakcateraar en alweer een nieuw initiatief.
Wokken" vraagt meer deskundigheid dan een speklap op de barbecue leggen, zegt Roy Tinneveld met een lach. Dé Smaakcateraar levert desgewenst ook een kok bij de barbecue. Voor info over het uitgebreide aanbod en mogelijkheden bezoek de vernieuwde website www.desmaakcateraar.nl.
goedkope taxi rotterdam
De Smaakcateraar B.V. in Gendt.
De Smaakcateraar B.V. Huigensstraat 10 6691 EL Gendt Nederland. Dit bedrijf delen. Eigenaar van dit bedrijf? Pas uw gegevens aan. Omschrijving De Smaakcateraar B.V. Het verzorgen van de catering. Bekijk ook deze branches. Deel hier uw ervaring met De Smaakcateraar B.V.
Smaak Bedrijfscatering uw cateringconcept op maat.
Met wat u biedt, wilt u iets vertellen. SMAAK kan als geen ander uw verhaal vangen in een cateringconcept. Gastvrijheid is mensenwerk. De mensen die SMAAK maken, hebben er vooral plezier in om het uw gasten naar hun zin te maken.
De Smaakcateraar Oozo.nl.
De onderneming De Smaakcateraar is gevestigd op Huigensstraat 10 te Gendt en is actief in de branche Eventcatering. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 52342069 en is gelegen in Verspreide huizen Flieren in de gemeente Lingewaard.
Catering in Gendt-Arnhem-Nijmegen-Elst Bemmel-Lent Dé Smaakcateraar.
Elke keer dagen we onszelf uit, Alsof het ons eigen feest is! Meer dan smaak alleen. Laten we toasten op de mooie dingen in het leven. Bekijk hier onze mogelijkheden. Er zijn tal van mogelijkheden voor het invullen van een lunch, buffet, barbecue, diner of walking dinner. Wij denken graag met je mee! Bekijk alle hapjes. Bij Dé Smaakcateraar vind je alles onder één dak om van je feest een geslaagde happening te maken. Thuis of buiten de deur, vier je feest daar waar jij je lekker voelt. Bekijk alle mogelijkheden. Een bruiloft, jubileum of opening, allemaal momenten in het leven waar je bij stil wilt staan. Niet even snel een feestje geven maar echt genieten met aandacht voor het moment en de mensen om je heen. Dan zijn wij er graag. 22 juni 2018. Dé Smaakcateraar staat voor passie, flexibiliteit, creativiteit en persoonlijkheid. Dé Smaakcateraar is een cateraar die werkt voor zowel particulieren als voor ondernemers en organisaties.
De Smaakcateraar ABC Lingewaard.
ABC Lingewaard doet vervolgens de rest en wijst mij op ontwikkelingen en mogelijkheden op het vlak van administratie. Kenmerkend daarbij vind ik de deskundigheid van ABC Lingewaard en het feit dat zij gemakkelijk benaderbaar zijn, dat vind ik heel prettig."

Contacteer ons