Resultaten voor luxe hapjes

 
 
luxe hapjes
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Luxe hapjes Lekkergeregeld-A tot Z Catering.
Tapas per meter. Deze keer uitgelicht het Herfstbuffet. Voor de paasdagen hebben wij een heerlijke brunch/lunch voor u. Per 4 januari hebben er enkele prijswijzigingen plaats gevonden. Wij hebben een heerlijk herfstbuffet voor u samengesteld. Artikel Lekker Bennekoms in Benn.
catering hapjes
28 Luxe borrelhapjes / Carpaccio Luxe borrelhapjes HiP Catering.
voor bezorging: 100., Plexiglas serveerschaal met 28 luxe hapjes in een plexiglas bakje met 28 hapjes capaccio. Het disposable vorkje is uiteraard inbegrepen. Met de luxe hapjes van HiP heb je een echte eye-catcher in huis! carpaccio: verse ossehaas, brokkel kaas, pijnboompitten, sla en dressing.
luxe hapjes
Borrelhapjes en luxe hapjes ook voor een hapjesbuffet wwwbrabantlandnl.
Producten Borrelhapjes en Luxe hapjes. Borrelhapjes en luxe hapjes ook voor een hapjesbuffet. Hapjes en Borrelhapjes bestellen. Heerlijke hapjes wij hebben wat u zoekt! Eerlijke hapjes het is de specialiteit van" Brabantland" Kijk maar eens op uw gemak door ons assortiment, het zal niet moeilijk zijn iets te vinden!
catering hapjes
Hapjes recepten.
Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen. 2 x mozzarella hapjes 2 x mozzarella hapjes. Super feestelijke hapjes met mozzarella en gerookte zalm of parmaham die binnen 10 minuten op tafel staan! Peer met geitenkaas uit de oven Peer met geitenkaas uit de oven.
hapjes
Amuses, hapjes Meer A.J. Catering Meer.
Wij maken er iets unieks van! Ook voor de aankleding in de vorm van strakke zuilen met hapjes etageres, statafels met luxe rokken, glaswerk en een gekoeld drankenbuffet bent u bij ons op de juiste plaats. U kunt al een statafelgarnituur bij ons bestellen vanaf 250, per persoon en luxe hapjes vanaf 275, per persoon.
catering hapjes
Hapjes en amuses Recepten van Allrecipes.
Hapjes en amuses 919. Borrelhapjes, tapas, amuses; hier vind je recepten voor koude en warme hapjes met zalm, tonijn of andere vis, kaas, bladerdeeg, fruit, en nog veel meer. Deze hapjes maken van uw feestje of verjaardag een groot succes!
catering hapjes
Voor zeer luxe hapjes moet u bij Cateringexpress-zaltbommel zijn. Page-title-25.
Bekijk onze portfolio. Van traditioneel tot zeer luxe hapjes moet u bij Cateringexpress-zaltbommel zijn. Uw receptiegasten zijn in goede handen. Van traditioneel tot zeer luxe hapjes moet u bij Cateringexpress-zaltbommel zijn.Cateringexpress-zaltbommel heeft een uitstekende reputatie opgebouwd waar het om de volledige verzorging van recepties gaat.
hapjes catering
Luxe hapjes Slagerij Aarnoutse Malden.
Met de luxe hapjes van slagerij Aarnoutse is het culinair al geslaagd. Naast onze salades, vleeswarenschotels of worstschotels kunnen wij ook Luxe" hapjes" verzorgen. Wij hebben zes verschillende soorten die wij in combinatie aanbieden. Hieronder een overzicht van onze hapjes.
catering hapjes

Contacteer ons