Meer resultaten voor catering italiaans

 
 
catering italiaans
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering Delft Het Wapen van Degenkamp. Catering Delft Het Wapen van Degenkamp.
Vraag ons ook naar de mogelijkheden van een heerlijke high tea catering. Kies voor onze catering aan huis in Delft. Als u voor ons kiest, garanderen wij u de volgende service in Delft.: Wij werken met verse producten in de catering.
Catering Utrecht.
Dik Trom Catering Nachtegaalstraat 29-a 3581 AB Utrecht Telefoon: 030-2314776 E-mail: info@diktromcatering.nl. Lunchroom maandag t/m vrijdag 1100-1600: en zaterdag 1100-1500: Catering tijden van 8.00-18.00. Volg ons op facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bekijk onze broodje van de week en nog veel meer!
italiaans
Italiaanse catering in Den Haag e.o. Sapore.
Sapore is dé Italiaanse traiteur in Den Haag die garant staat voor Italiaanse catering op maat. Dagverse gerechten volgens authentieke Italiaanse receptuur. Voor groepen vanaf 15 personen verzorgen wij Italiaanse catering op elke gewenste locatie in Den Haag en omstreken.
gasfornuis
Refresh.
traiteur italiaans
Catering.
Noem het maar op: als het écht Italiaans is, vindt u het bij ons! Kom gerust eens langs of bel 0348 46 01 46 en vraag naar onze uitgebreide catering mogelijkheden. Denkt u eraan iets te bestellen, maar wilt u eerst zeker weten dat het smaakt zoals u dacht?
la vie catering
Italiaans buffet soep: geen soepvoorgerecht, Geen voorgerechtnagerecht, geen nagerechtextra, geen extra borden en bestek Buffet HiP Catering.
U kunt bij dit buffet aanvullingen bij bestellen, de aanvullingen op uw buffet catering vindt u hier. Let er wel op dat de aanvullingen niet op basis van de All" inclusive formule" zijn en dat eventuele borden, bestek en andere zaken hier los moeten worden bijgehuurd.
Bellomo Catering amp; Italiaanse specialiteiten.
Wees apart, bestel Italiaans! Vrijdag; Maastricht Waubach. Zaterdag; Maastricht Heerlen Eygelshoven. terug naar Welkomstpagina. Volg ons via Facebook! O'tenti'c' Italian Street Food By Bellomo. Echte authentieke Italiaanse smaken en geuren staan centraal in onze Italiaanse buffetten. Onze koks doen hun best om u en uw gasten de beste Italiaanse catering voor te schotelen.
Italiaanse catering in Arnhem omgeving Restaurant Da Claudio.
Wilt u dat wij Italiaanse catering voor u op maat verzorgen? Neem dan vandaag nog contact op! Italiaans restaurant in Huissen, vlakbij Arnhem. Chef-eigenaar Claudio zijn team delen hun gasten graag de gioia vreugde en liefde voor de klassiek Italiaanse keuken.
Italiaans Buffet Thuis Laten Bezorgen Catering Aelsmeer.
Een Italiaans buffet thuis bezorgen is geen enkel probleem bij Catering Aelsmeer. Heeft u binnenkort een feestje bij u thuis? Dan komen wij een compleet italiaans buffet bij u thuis bezorgen! Sterker nog: wij bezorgen zeven dagen per week uw perfecte Italiaans buffet, dus neem gerust contact met ons op!
Catering Casa di David.
Voor bijzondere gelegenheden brengt restaurant Casa di David uit Amsterdam het diner naar u toe. U kunt bij ons terecht voor exclusieve Italiaanse catering op maat voor uw bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardagsfeest, jubileum, familiereünie of receptie. Als traiteur op uw feest staan wij niet alleen garant voor goed Italiaans eten, maar ook voor de sfeer daaromheen.

Contacteer ons