Zoeken naar traiteur limburg

 
 
traiteur limburg
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Maurice Kikken Catering: Home.
Bij voorkeur volledig op maat, passend bij de gelegenheid. Van een voortreffelijk meergangendiner voor een intiem familiefeest, stijlvolle amuses voor een receptie, tot uitgebreide buffetten voor bruiloften of bedrijfsfeesten. Ook voor de organisatie van uw feest vindt u in ons een professionele, betrouwbare partner.
catering bedrijf
Home Traiteur Jeurissen.
Contact Vraag meer info aan. div classabout-wrapper" Traiteur Jeurissen, van alle markten thuis. Met 25 jaar culinaire ervaring hebben we al heel wat feesten, barbecues, babyborrels, diners en walking dinners op onze teller staan. En nog altijd kunnen we onze passie kwijt in een persoonlijke aanpak op ieders maat. Dat maakt onze traiteurdienst, gevestigd in Grote-Spouwen in Bilzen, ook zo uniek. Ons team aangestuurd door Thea Gerard Jeurissen en chef-kok Jurgen Doomen is tot ver buiten Limburg gekend om zijn professionele service.
cateraars groningen
Guido Veugen.
Zoals naar Trevélez waar de lekkerste gedroogde ham gemaakt wordt, naar de inkoop hallen in Parijs of zoals onlangs naar Oostenrijk voor een cursus slachten. Alle verworven kennis wordt gebruikt om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken.
catering bedrijf
Home.
In onze zaak vindt u een breed assortiment aan verse producten waarbij u makkelijk een complete maaltijd kunt samen stellen. Ook kunt u bij ons terecht voor een assortiment van brood en gebak, van vers vlees en vleeswaren, van salades, ruime keus aan kant en klare vleesgerechten die u makkelijk kunt opwarmen, kortom TRAITEUR RITT is een bezoekje waard, ook al woont u iets verder weg.
catering bedrijf
Traiteur Smits.
De winkel van Traiteur Smits. U kunt bij ons terecht voor Vers van het mes boterham beleg waaronder veel zelfgemaakt in eigen keuken, stoven zoals, Goulash, Zuurvlees, Satetete, de veau, Chili con carne, Duvelkes vleis en Knien in saijs.Verder hebben wij ook nog een assortiment aan huisgemaakte dressings zoals truffelcreme, french dressing, en nog vele meerdere gerelateerde artikelen artikelen.
catering bedrijf
Traiteur Jongen.
Wij verzorgen diverse soorten heerlijke buffetten bij u thuis of een andere door u gekozen locatie. Tot in de puntjes verzorgd, voor kleine en grote groepen. Maak uw feest écht feestelijk. Bij Traiteur Jongen heeft u keuze uit diverse smaakvolle mogelijkheden.
catering bedrijf
Boule d'Or' Traiteur Meers Welkom op onze website.
Welkom bij traiteur Boule d'Or.' U kunt bij Boule d'Or' terecht voor bruiloften, communiefeesten, bedrijfsfeesten, feestjes aan huis, wokpartijen en recepties. Boule d'Or' werkt volgens drie principes: goede kwaliteit, schappelijke prijzen en een apart assortiment. Boule d'Or' heeft een ruime ervaring en heeft een uitgebreide klantenkring opgebouwd in de regio Stein en Geleen.
communiefeest limburg
Traiteur aan huis Limburg? Neem contact op! NiënsHoreca.nl.
Naast dat Niëns Horeca traiteur in Limburg is kunnen wij ook de complete organisatie voor uw evenement of feestje verzorgen. Denk hierbij aan alle aspecten zoals het draaiboek, de aankleding, de hapje of het buffet, het servies, tafels, een tap, dranken, bediening en de afwas.
catering bedrijf

Contacteer ons