Meer resultaten voor traiteur amsterdam

 
 
traiteur amsterdam
traiteur - Registreren Log in.
Het Vechthuis is een sfeervolle en stijlvolle locatie die perfect geschikt is voor het organiseren van uw vergadering, symposium of congres of voor uw lunch, buffet of barbecue, uw groeps of familie uitje, uw receptie, huwelijks of bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook.
traiteur - Meest gestelde vragen.
Door het aantrekkelijk aanbieden van gezonde dagverse producten ondersteunen we mensen die kiezen voor een gezonde leefstijl. Naast het hoge gebruik van verse groenten en fruit, vermijden we kant en klare producten met veel zout.vervangen, we de slechte verzadigde vetten door de goede enkelvoudig en meervoudige vetten en kiezen we zoveel mogelijk voor de volkoren varianten van pasta, brood en rijst.
Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice in Amsterdam. Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice. Scheldestraat 63 1078 GH Amsterdam Nederland Kaart. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Meer informatie over restaurant Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice. Meer weten
catering in amsterdam
Home Pacomer Traiteur.
Pacomer, Spaanse traiteur en cateringservice in Amsterdam. Pa comer betekent om te eten in het Spaans. Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste delicatessen, homemade tapas, broodjes, paella en meer in één van de gezelligste buurten van Amsterdam: de Pijp.
catering aan huis amsterdam
Feduzzi Amsterdam Italiaanse delicatessen Verse pasta Catering.
Scheldestraat 63, 1078 GH Amsterdam info@feduzzi.nl Tel. Blijf op de hoogte. 2017 by Feastfood. Panini Di Feduzzi. Geen tijd voor een lunch, maar wel zin in een echte espresso, cappuccino of latte macchiato? U kunt op elk gewenst moment binnenlopen om even op Italiaanse wijze een koffie te drinken die smaakt zoals het hoort! Feduzzi Mercato Italiano is in 1981 opgericht door de familie Feduzzi. Hiermee was Feduzzi de eerste Italiaanse delicatessenwinkel in Nederland. De toenmalige vestiging aan de Weteringschans werd al snel een geliefd adres voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. Prinses Marilène van Oranje-Nassau in z.o.z. Als we afhalen, gaan we naar Feduzzi in de Scheldestraat. Deze traiteur is echt een aanrader, want ze hebben daar de heerlijkste Italiaanse gerechtjes.
cateringbedrijf

Traiteur Frederique, lekker gezond! Frederique staat voor kwaliteit en ambacht in een modern jasje. Wij bereiden dagelijks maaltijden en salades. Wij zijn gevestigd in het hartje van De Pijp in Amsterdam in de Gerard Doustraat 224. Wat wij belangrijk vinden.:
Ciao Bella Amsterdam Italiaanse traiteur.
Sinds 14 oktober heeft Luigi ook een zaak in West, in de Groen van Prinstererstraat 27: Dining 27. Vanuit hier kan ik klanten in de andere kant van Amsterdam bedienen: de Jordaan en Westerpark, inclusief de Spaarndammerbuurt en de Houthavens.
Bij deze 9 hotspots kun je het lekkerste eten afhalen in Amsterdam ELLE Eten.
Ook de antipasti mag mee naar huis, en als je je eten gaat ophalen kun je gelijk een flesje olijfolie voor thuis meenemen. Oost Pizza Pasta, Andreas Bonnstraat 46, Amsterdam. Bij deze Italiaanse traiteur eet je Italiaanse gerechten zoals ze zijn bedoeld.
Uliveto, amsterdams top traiteur en cateraar.
Tell me a little about your event so I can begin the creation process or call us right away. Open monday to friday: 0930: 2000.: saturday: 1030: 1800.: With reservations we can extend the openingstime. Weteringschans 118 1017 XT Amsterdam.
Foodies Traiteur Alles is vers en ter plekke bereid À la carte, Vis bestellen.
FOODIES TRAITEUR Alles is vers en ter plekke bereid. Online eten bestellen. 1250, Foodies Rotisserie Halve boerderijkip van de rotisserie met boeren aardappel garnituur, salade en citroen mayonaise. 1850, Picanha Steak Pichana steak Brazilan style met zwarte bonen en chimmichuri.

Contacteer ons