Meer resultaten voor traiteur amsterdam

 
 
traiteur amsterdam
traiteur - Meer informatie nodig?
Daar zijn ook de prijzen te vinden. Naast ontbijt en lunch verzorgen wij ook warme, koude, en thema buffetten in Delft. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Spaans buffet met overheerlijke tapas, maar ook Hollandse stamppotten worden door ons gemaakt.
traiteur - bij Broodje Bert.
We zijn een dynamisch cateringbedrijf wat home-made en vers hoog in het vaandel heeft staan. We kopen alles zélf. We bakken zélf ons brood en maken zélf onze salades, sauzen dressings. Daarnaast streven we naar maatschappelijk verantwoord biologisch ondernemen MVO.
Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice in Amsterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice in Amsterdam. Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice. Scheldestraat 63 1078 GH Amsterdam Nederland Kaart. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Meer informatie over restaurant Mercato Italiano Feduzzi's' Traiteur, Delicatessenwinkel en Cateringservice.
catering in amsterdam
Home Pacomer Traiteur.
Pacomer, Spaanse traiteur en cateringservice in Amsterdam. Pa comer betekent om te eten in het Spaans. Bij ons kunt u terecht voor de lekkerste delicatessen, homemade tapas, broodjes, paella en meer in één van de gezelligste buurten van Amsterdam: de Pijp.
seo ranking
Feduzzi Amsterdam Italiaanse delicatessen Verse pasta Catering.
Scheldestraat 63, 1078 GH Amsterdam info@feduzzi.nl Tel. Blijf op de hoogte. 2017 by Feastfood. Panini Di Feduzzi. Geen tijd voor een lunch, maar wel zin in een echte espresso, cappuccino of latte macchiato? U kunt op elk gewenst moment binnenlopen om even op Italiaanse wijze een koffie te drinken die smaakt zoals het hoort! Feduzzi Mercato Italiano is in 1981 opgericht door de familie Feduzzi. Hiermee was Feduzzi de eerste Italiaanse delicatessenwinkel in Nederland. De toenmalige vestiging aan de Weteringschans werd al snel een geliefd adres voor de liefhebber van de Italiaanse keuken. Prinses Marilène van Oranje-Nassau in z.o.z. Als we afhalen, gaan we naar Feduzzi in de Scheldestraat. Deze traiteur is echt een aanrader, want ze hebben daar de heerlijkste Italiaanse gerechtjes.
buddha to buddha

Traiteur Frederique, lekker gezond! Frederique staat voor kwaliteit en ambacht in een modern jasje. Wij bereiden dagelijks maaltijden en salades. Wij zijn gevestigd in het hartje van De Pijp in Amsterdam in de Gerard Doustraat 224. Wat wij belangrijk vinden.:
Ciao Bella Amsterdam Italiaanse traiteur.
Sinds 14 oktober heeft Luigi ook een zaak in West, in de Groen van Prinstererstraat 27: Dining 27. Vanuit hier kan ik klanten in de andere kant van Amsterdam bedienen: de Jordaan en Westerpark, inclusief de Spaarndammerbuurt en de Houthavens.
Bij deze 9 hotspots kun je het lekkerste eten afhalen in Amsterdam ELLE Eten.
Ook de antipasti mag mee naar huis, en als je je eten gaat ophalen kun je gelijk een flesje olijfolie voor thuis meenemen. Oost Pizza Pasta, Andreas Bonnstraat 46, Amsterdam. Bij deze Italiaanse traiteur eet je Italiaanse gerechten zoals ze zijn bedoeld.
Uliveto, amsterdams top traiteur en cateraar.
Tell me a little about your event so I can begin the creation process or call us right away. Open monday to friday: 0930: 2000.: saturday: 1030: 1800.: With reservations we can extend the openingstime. Weteringschans 118 1017 XT Amsterdam.
Foodies Traiteur Alles is vers en ter plekke bereid À la carte, Vis bestellen.
FOODIES TRAITEUR Alles is vers en ter plekke bereid. Online eten bestellen. 1250, Foodies Rotisserie Halve boerderijkip van de rotisserie met boeren aardappel garnituur, salade en citroen mayonaise. 1850, Picanha Steak Pichana steak Brazilan style met zwarte bonen en chimmichuri.

Contacteer ons