Resultaten voor partycateraars

 
 
partycateraars
Start Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars.
Persbericht 21 maart 2001. Start Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars Belangenvereniging voor de professionele partycateraar opgericht. WOERDEN 21 maart 2001 Vandaag is de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars opgericht: een antwoord op de groeiende vraag uit de markt van professionele partycateraars en bovendien een uniek initiatief in Europa.
opleiding procesmanagement
Explosieve stijging concurrentie partycateraars.
nieuws actualiteit Explosieve stijging concurrentie partycateraars. Explosieve stijging concurrentie partycateraars. Uit onderzoek van vakblad Misset Catering blijkt dat de concurrentie in de markt voor partycateraars explosief toeneemt. Volgens het blad komen er elke dag 2 concurrenten voor de bestaande cateringbedrijven bij.
riool ontstoppen
VERMAAT Partyservice.
Vermaat Partyservice is iedere dag anders, want ieder evenement is anders. Een kinderfeestje met patat tussen de treinen in het Spoorwegmuseum? Oesters en champagne omdat jouw bedrijf iets te vieren heeft? Of liever een haute cuisine vijfgangendiner onder de Nachtwacht?
artistic impressions
Vereniging voor partycateraars verder als ONCE Outofhome shops.
UTRECHT Het officiƫle netwerk van de Nederlandse partycatering is woensdag op de beurs Event12 in Utrecht gelanceerd onder het nieuwe label ONCE. Dit staat voor Officieel Netwerk Catering Events en vervangt de voormalige NVEP ofwel Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars.
Partycatering op maat Josselin's' Catering.
Onze medewerkers doen het graag voor u. Bij Josselins catering draait alles om een complete partycatering met aandacht voor uw wensen en gasten. Meer informatie over Josselins partycatering? Heeft u interesse in onze catering diensten en wilt u meer informatie?
Partycatering-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
Dat je ervaring in de partycatering hebt! ZAHM zoekt medewerkers die ZZP-er zijn of willen worden in de partycatering! De ideale job voor een tussenjaar. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ZAHM Vacatures in Amsterdam Zuid.
Partycateraars Please Payroll.
Kansen voor partycateraars: het bedrijfsuitje en de werkkostenregeling. Sinds 1 januari j.l. is de definitieve invoering van de werkkostenregeling een feit. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor bedrijven. Personeelsfestiviteiten, zoals een receptie, een kerstborrel of een personeelsfeest, zijn hierbij een belangrijk aandachtspunt.
RENTIT Vakmagazine voor de verhuurbranche.
Verder is een magazine als Misset Catering een onmisbare bron van informatie voor zowel de contractcatering als de partycatering. De Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars www.partycateraars.com bestaat sinds 21 maart 2001 en is exclusief bedoeld voor partycateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door waarborg te bieden op het gebied van hygine, Arbo en milieu, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Contacteer ons