Zoeken naar de sleutel groningen

 
 
de sleutel groningen
Reserveer een tafel bij Restaurant Café De Sleutel in Groningen.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant Café De Sleutel. Café De Sleutel. Restaurant Café De Sleutel. 7.8 27 recensies Noorderhaven 72, Groningen. 31 50 318 1454 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart.
sleutel
Café Top 100 2017 nr.21: De Sleutel, Groningen Misset Horeca.
Ondanks de aanwezigheid van een aardige groep studenten we zitten tenslotte in Groningen worden we nooit tijdens ons bezoek vergeten of uit het oog verloren. De Sleutel is echt een aanrader voor mensen die naar Groningen gaan en eens verder willen kijken dan de gekende zaken rondom de Grote Markt en de andere bekende namen in caféland.
sleutel
Café De Sleutel Uit Groningen.
Een etablissement met een rijke historie 1659 dat met veel liefde en aandacht is uitgebreid. De oorspronkelijke sfeer is gebleven. Onder de vlag van s'Amuse' Cateraar is De Sleutel dé locatie voor uw vergadering, promotieborrel, verjaardagsfeest, afstudeerborrel, lunch, receptie en diner. 9712 VM Groningen.
slotenmaker groningen
Sleutel, sloten en kluizen de Sleutelcentrale Groningen.
Wij kunnen u kwaliteitskluizen aanbieden tegen een concurrerende prijs. SLEUTELS BIJ DE SLEUTELCENTRALE GRONINGEN. Bij de Sleutelcentrale Groningen kunt u terecht met al uw sleutel of sloten problemen en vragen. Bent u de sleutels kwijt van uw huis, motor, kantoor meubelen, auto enz.
catering groningen
Café de Sleutel VVV NL.
Het café is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen. Café de Sleutel bestaat uit drie gedeeltes; het Café, de Sociëteit en de Groote Sleutel. Het Café Café de Sleutel zien wij als een echt service-café, alles kan en mag!
sleutel
Cafe de Sleutel, Groningen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Locatie en contactgegevens. Adres: Noorderhaven 72, 9712 VM Groningen, Nederland. Locatie: Europa Nederland Groningen Groningen. Telefoonnummer: 31 50 318 1454. Welkom in de Sleutel! Het biervaatje met sleutel op de hoek herinnert aan de eeuwenoude brouwersbestemming van Cafe de Sleutel.
sleutel
Café de Sleutel Toerisme Groningen.
Café de Sleutel. Café de Sleutel. Café de Sleutel. specialiteit of nationaliteit: Nederlands. capaciteit /zitplaatsen: 150. prijs per menu vanaf: 10. aantal vergaderzalen: 4. maximale vergadercapaciteit: 350. aan het water gelegen: ja. huisdieren toegestaan: ja. terras aanwezig: ja. voorzieningen gehandicapten: ja. 9712 VM Groningen.
sleutel
Café De Sleutel Poparchief Groningen.
Er vinden muziekoptredens plaats en het door Koos gepresenteerde Radio Noord-programma Muziekmelange wordt een tijdlang vanuit de Sleutel uitgezonden. In 2008 verkoopt Koos de zaak aan s'Amuse. Sinds 2015 is de Sleutel een lokatie van JazzOpZondag Groningen. Copyright 2014 Poparchief Groningen.
catering groningen

Contacteer ons