Meer resultaten voor cateringen

 
 
cateringen
Cateringen Brasserie Retro.
Wij verzorgen catering voor bedrijven en particulieren die niet alleen houden van lekker en eerlijk eten, maar ook verrast willen worden met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding. Maak gebruik van onze catering op maat, specifiek afgestemd op het aantal gasten, het type evenement dat u organiseert en natuurlijk op de locatie die u hiervoor gebruikt.
cateringen
Arno Smits Party-Catering De specialist in catering en party-service voor Oirschot, Best, Eindhoven en Tilburg en omstreken!
Wilt u zelf optimaal genieten van uw eigen feestje? De organisatie van een bedrijfsfeest, bruiloft of personeelsfeest houdt niet op als de catering goed geregeld is. Arno Smits Party Catering neemt desgewenst de hele organisatie op zich: feesttent, personeel, muziek, tafels, stoelen Van artiest tot zalmfilet.
cateraar
Hutten Food Service Hutten.
Bijvoorbeeld groente en fruit die door hun vorm niet voor verkoop geschikt zijn, producten die in de retail tegen de THT-datum aanzitten en niet meer verkocht kunnen worden of producten die als overschot zijn bestempeld en daardoor vernietigd zouden worden.
catering kerst
Catering en Partyservice Van Dam.
Heeft u iets te vieren? Wij verzorgen onder andere de catering en partyservice op bruiloften, personeelsfeesten, vergaderingen, high tea/wine en andere soorten evenementen. Catering en Partyservice van Dam. 8141 AL Heino. Wat bieden wij. U kunt bij Catering en Partyservice Van Dam terecht voor.:
catering haarlem
Cateringen op maat Gastrovino De Hoogheerlijkheid delicatessen, kerstpakketten, wijnkoperij, wijnproeverijen.
Gastrovino De Hoogheerlijkheid delicatessen, kerstpakketten, wijnkoperij, wijnproeverijen. Search for: Search. Wij verzorgen ook cateringen op maat vanaf 10, per persoon vanaf 10 personen. Vraag voor informatie naar Frédèrique Boender. Hieronder ziet u wat sfeerbeelden van smaakvolle hapjes die wij kunnen verzorgen.
catering haarlem
Cateringen Borgo Antico.
Iets te vieren? Ieder feest wordt een succes als u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten. Wij verzorgen al uw cateringen zowel aan huis of op locatie. Informeer bij ons team naar de mogelijkheden! 0180 632 688.
Party catering en events Catering Annagla.
Sinds 2000 verzorgen wij Marokkaans Arabische catering en evenementen. Naast de culinaire catering, kunnen wij ook de aankleding, techniek en logistiek voor u verzorgen. Wij staan garant voor een professionele uitvoering van uw specifieke wensen waardoor het eindresultaat altijd stijlvol en feestelijk is.
By Kirby catering events. Een catering en evenementenbureau in Westland.

Contacteer ons