Resultaten voor cateringen

 
 
cateringen
Cateringen op maat De Hoogheerlijkheid delicatessen, kerstpakketten, wijnkoperij, wijnproeverijen.
De Hoogheerlijkheid delicatessen, kerstpakketten, wijnkoperij, wijnproeverijen. Search for: Search. Wij verzorgen ook cateringen op maat vanaf 10, per persoon vanaf 10 personen. Vraag voor informatie naar Frédèrique Boender. Hieronder ziet u wat sfeerbeelden van smaakvolle hapjes die wij kunnen verzorgen.
catering haarlem
Verzorging van catering en evenementen Facilitair Bedrijf.
Verzorging van catering en evenementen. Het Facilitair Bedrijf verzorgt de catering en restauratieve voorzieningen op de campus voor studenten, medewerkers en gasten van de Radboud Universiteit en Radboudumc. Het Facilitair Bedrijf heeft een FACE Self Service module ontwikkeld voor het aanvragen van vergaderzalen, catering en koffiepakketten.:
google
Cateringen Café Restaurant Zalencentrum Baan.
Ook uw catering verzorgen wij graag. Van een eenvoudig bittergarnituur tot een compleet verzorgd buffet. In overleg is van alles mogelijk. Wij bezorgen gratis binnen een straal van 10 km. Klik aan de rechterkant op een buffet om deze te bekijken.
goedkope boomstamtafel
Catering Amsterdam en omstreken l Al 25 jaar" Experts in Taste.
BE Catering en events is vaste partner van de mooiste event locaties in Amsterdam zoals Koninklijk Theater Carré, het Koninklijk Concertgebouw en de Heineken Experience maar met evenveel toewijding en passie verzorgen wij ook catering in Amsterdam bij bedrijven én particulieren.
CELL Catering en Entertainment Cell Evenementen Cell Evenementen. CELL Catering en Entertainment Cell Evenementen.
CELL Catering en Entertainment. CELL Catering en Etertainment is groot in de totale verzorging van uw evenement. U kunt uw evenement volledig aan ons overlaten, of kiezen voor bijvoorbeeld deel-catering zoals food, drinks of materialen. Wij hebben voor u altijd een passende oplossing, passend bij uw wensen en uw budget.

Contacteer ons