Meer resultaten voor catering barneveld

 
 
catering barneveld
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
De Ober Catering Vakmanschap in catering.
Op deze site vindt u voorbeelden van buffetten en menus. Wij komen vrijblijvend bij. u langs om uw catering te bespreken. De Ober catering, catering van 2 tot 200 personen! Onderstaande menus zijn voorbeelden van menus ter indicatie van prijzen.
catering delft
Elstar Catering De in Barneveld De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Catering in Barneveld. Elstar Catering De. Eigenaar van dit bedrijf. Elstar Catering De in Barneveld. Harselaarseweg 59, 3771MA, Barneveld. Beoordeel dit bedrijf. Elstar Catering De. 0342-421006 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
bbq catering amsterdam
Catering Barneveld wordt bij Hoefslag besteld.
Ook lekker: de complimenten die u na afloop krijgt van uw gasten voor de fantastische catering en de vlekkeloze organisatie. Het Hoefslag voor catering in Barneveld. Bij Het Hoefslag is praktisch alles mogelijk als het gaat om de verzorging van hapjes en drankjes bij feesten of andere events.
Catering
Vacatures bij De Elstar Catering in Barneveld.
Die vormt goed beschouwd de basis van het succes van De Elstar Catering. In 1987 lieten we onze klanten met onze eigengemaakte salade kennismaken in onze toenmalige groentespeciaalzaak. Steeds meer mensen ontdekten onze salades en al gauw groeide die specialiteit uit tot het maken van buffetten voor speciale gelegenheden.
catering barneveld
Catering Barneveld Big Mama Saté.
Omdat geen enkele cateringklus hetzelfde is, spreken we samen met jou graag een prijs af. Neem contact met ons op om te kijken wat de exacte mogelijkheden zijn. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 06-36544608. Big Mama Saté Groen van Prinstererlaan 61 3771 CC Barneveld Telefoon: 06-36544608 E-mail: info@bigmamasate.nl.
Catering
Home Anders Catering.
Catering
Catering Partycentrum de Veluwehal Barneveld.
Mocht u toch liever thuis iets vieren, dan kunnen we de catering ook aan huis verzorgen. Graag maken wij u erop attent, dat de koud en warme buffetten naar eigen inzicht en fantasie, afhankelijk van de seizoenprijzen en het aantal personen kunnen worden veranderd en/of uitgebreid minimaal 20 personen. Nieuwe Markt 6. 3771 CB Barneveld.
catering utrecht
moniques lunch enzo.
Catering, Lunch en Buffet. Barneveld, de Glind, Ede, Leusden, Amersfoort., Moniques lunch enzo. Van Haersoltelaan 88. 3771 JW Barneveld. Welkom op onze site. Wij zijn een kleinschalig horecabedrijf. dat zich richt op de wensen van de klant. Naast ons uitgebreide aanbod.
Catering

Contacteer ons