Zoeken naar caterings bedrijven

 
 
caterings bedrijven
Bedrijfscatering VITAM.
Bekijk alle berichten. Naast het vertrouwen van bedrijven, hebben wij door de jaren heen ook meerdere prijzen gewonnen op het gebied van duurzaamheid en gezonde voeding. VITAM levert FB Services op maat, ontwikkelt en exploiteert hospitality concepten in heel Nederland.
koelkast tafelmodel
Medewerker Bedrijfscatering-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor PURA CATERING Vacatures in Venlo. Hospitality / catering medewerker. Als hospitality medewerker verzorg je het ontvangst en de begeleiding van medewerkers, bezoekers, klanten en cursisten van de bedrijven die in het pand.
refurbished
Catering voor scholen en bedrijven I Catermaat.
hebben ruim 20 bedrijven uit de catering en vendingautomatenbranche, waaronder Catermaat, de intentieverklaring van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen 2016-2020 getekend. Daarmee verbinden we ons aan het doel om tijdens de periode van. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!
goedkope taxi rotterdam
Bedrijfscateraar SAB Catering Home.
Vernieuwde ISO-certificaten voor SAB Catering. Met trots presenteren wij de nieuwe ISO-certificaten van SAB Catering! Al eind 2017 hebben wij. Bekijk al het nieuws. SAB Catering onderneemt 100% impact neutraal 01 juni 2018. Vernieuwde ISO-certificaten voor SAB Catering 20 maart 2018.
Catering aan huis, Partyservice, Bedrijfscatering zakelijk particulier. RoseCatering.nl.
BIJ ROSE CATERING ERVAREN UW GASTEN ALTIJD HET THUIS GEVOEL. Catering aan huis of op locatie. Een heerlijke High Tea aan huis voor een gezellige vriendinnenmiddag, maar ook verjaardagsfeesten, complete barbecues, bruiloften en tuinfeesten kan Rose Catering voor u organiseren.
Van der Linde Catering.
Smaakvolle catering en sfeervolle events. Van der Linde Catering Evenementen concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle gastvrijheid op maat. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en een personal touch. Van der Linde Catering viert 55ste verjaardag.
Bedrijfscatering Catering van het land.
Denk hierbij aan dagelijks levering van de lunch op uw kantoor of locatie, lunchpakketen of de gehele aankleding van de lunchtafel. Catering van het Land. Tel: 31 20 304 87 53. 1078 GX Amsterdam. Copyright 2016 Catering van het land Algemene voorwaarden Website door Xinner Media.
Bedrijfscatering WE CANTEEN.
WE CANTEEN bedrijfscatering introduceerde daarom in het Nederlandse bedrijfsleven de foodcourt en was onder andere winnaar van Meest Innovatieve Cateringconcept 2013 bij de Misset Catering Awards. Bedrijfscatering met lokale ondernemers. Het gehele aanbod van de bedrijfscatering in uw bedrijfsrestaurant wordt door WE CANTEEN samen met lokale ondernemers ingevuld.

Contacteer ons