Meer resultaten voor cateraar rotterdam

 
 
cateraar rotterdam
Luxe Catering in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en omstreken.
Welkom bij dé Cateraar van Zuid-Holland. Catering en Partyverhuur in Zuid-Holland. Luxe catering in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en omstreken. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van vele soorten luxe, maar betaalbare, catering waaronder warme buffetten, barbecue vlees-pakketten, salades, dessert en uiteraard nog veel meer.
bewakingscamera
Catering regio Rotterdam Eerlijk Heerlijk 010-5018363.
De kunst is niet om glutenvrij te koken., de kunst is om lekker glutenvrij te koken! Catering voor elke gelegenheid. Het werkgebied van De Groene Peper is de regio Rijnmond. Capelle aan den IJssel. De Groene Peper. Biologische cateraar Rotterdam e.o.
plankdragers
HIP Catering Rotterdam e.o. van borrel tot lunch.
HiP Catering Rotterdam en wijde omgeving! Voor de particulier of de zakelijke klant, HiP Catering is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering haar klanten biedt.
nogepa
Uw complete creatieve cateraar in Rotterdam Business Food.
Business Food is een flexibele Rotterdamse cateraar waar u terecht kunt voor culinaire catering van onder andere lunches, hapjes en buffetten. Business Food levert diverse schalen broodjes en lunchbuffetten, maar wilt u met de Raad van Bestuur luxe lunchen, dan verzorgen wij dit ook graag voor u.
metalen urnen
Refresh.
Catering in Rotterdam? Hapjesschaal.nl maakt het verschil!
Buffet aan huis. Cateraar Den Bosch. U bevindt zich hier: Home / Cateraar Rotterdam. Cateraar Rotterdam bart 2017-08-22T1339130000.: Uw catering in Rotterdam. Bent u woonachtig in of om Rotterdam en zoekt u de perfecte catering voor een leuk feest of evenement?
Catering Rotterdam: compleet buffet op locatie Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Het beste vlees van de slager, huisgemaakte salades en stokbrood van de bakker. De Buffetten Boer is uw buffetten cateraar voor iedere gelegenheid! Het buffet leveren we koud in handige thermoboxen. Dit houdt alle buffetgerechten 24 uur lang koel. Bestellingen vanaf 25 personen worden warm op afgesproken tijd geleverd. Dan kunt u direct aan tafel! Catering in Rotterdam voor 30 personen of meer?
Party Catering Rotterdam Bedrijfsfeest Rotterdam Party catering Rotterdam.
Voor de particulier of de zakelijke klant, Catering Rotterdam is de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering Rotterdam haar klanten biedt.

Contacteer ons