Meer resultaten voor cateraar rotterdam

 
 
cateraar rotterdam
Cateraar Rotterdam, Zuid-Holland Aceituna Catering.
Kenmerkend voor onze moderne en snelle service is de goede kwaliteit en persoonlijke benadering. Dit maakt ons de cateraar die u zoekt! Kennis en ervaring. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de catering-branche en hebben voor verschillende grote en kleine klanten gewerkt.
boomstam
Catering regio Rotterdam Eerlijk Heerlijk 010-5018363.
De kunst is niet om glutenvrij te koken., de kunst is om lekker glutenvrij te koken! Catering voor elke gelegenheid. Het werkgebied van De Groene Peper is de regio Rijnmond. Capelle aan den IJssel. De Groene Peper. Biologische cateraar Rotterdam e.o.
condensdroger
Indische Catering Rotterdam Toko Asli, Dé Indische Catering Specialist!
Indische Catering Rotterdam! Bel GRATIS de cateringlijn, dagelijks tot 2000: uur 0800 888 888 5. In 1986 openden wij onze kleine, maar fijne Indonesische toko aan de Appelstraat in Den Haag. Indische Catering Rotterdam is dé specialist in het verzorgen van Indonesische catering.
taxi Schiedam
Uw complete creatieve cateraar in Rotterdam Business Food.
Business Food is een flexibele Rotterdamse cateraar waar u terecht kunt voor culinaire catering van onder andere lunches, hapjes en buffetten. Business Food levert diverse schalen broodjes en lunchbuffetten, maar wilt u met de Raad van Bestuur luxe lunchen, dan verzorgen wij dit ook graag voor u.
Medewerker Catering-vacatures in Rotterdam augustus 2018 Indeed.nl.
Medewerker Catering Services oproep. Voor de afdelingen Publiekscatering en Foodcatering zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers Catering Services. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ahoy Rotterdam Vacatures in Rotterdam Charlois. Lees meer over werken bij Ahoy Rotterdam.
Catering Rotterdam: compleet buffet op locatie Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Het beste vlees van de slager, huisgemaakte salades en stokbrood van de bakker. De Buffetten Boer is uw buffetten cateraar voor iedere gelegenheid! Het buffet leveren we koud in handige thermoboxen. Dit houdt alle buffetgerechten 24 uur lang koel. Bestellingen vanaf 25 personen worden warm op afgesproken tijd geleverd. Dan kunt u direct aan tafel! Catering in Rotterdam voor 30 personen of meer?
Catering Rotterdam.
Dag in dag uit staat Boer Salades met verse ingrediënten garant voor catering van topkwaliteit. Op deze website staat een overzicht van onze standaardproducten. Uiteraard kunnen wij al uw speciale cateringbehoeften vervullen, informeer naar de mogelijkheden. Boer Salades, uw cateraar in omgeving Rotterdam.
Catering Rotterdam Eten uit de havenstad The Food Convoy.
Daarna laten we alles in de keuken aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen! Op basis van jouw wensen regelen we een Rotterdamse cateraar bij jou in de buurt. Vervolgens kan je gaan genieten van alle gerechten. We garanderen je een geslaagd evenement! Huur een cateraar uit Rotterdam!

Contacteer ons