Meer resultaten voor cateraar groningen

 
 
cateraar groningen
Catering in Groningen laten verzorgen? FoodDrop!
Catering in Groningen. Op zoek naar een cateraar in Groningen? FoodDrop bezorgt ook voor grotere groepen ontbijt, lunch en dinner van de beste restaurants van Groningen thuis en op locatie. Ben je op zoek naar een cateraar voor een feest, evenement, bruiloft of festival?
Taxi Vlaardingen
DSR food catering bestellen in Groningen, Grootegast, Zuidhorn.
Wij bezorgen luxe broodjes in Groningen voor uw bijeenkomst, vergadering, bedrijfslunch etc. Dus heeft u bedrijfscatering in Groningen of catering thuis in Groningen nodig? Dit bestelt u gemakkelijk online in onze webshop. DSR food Groningen is hét adres voor catering aan huis.
bureaustoel ergonomisch
Basarz catering.
Wij bezorgen uw bestelling boven de 12500, indien mogelijk, in en rondom Groningen in een straal van 10 km vanaf Basarz thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 950. Boven de 20000, in en rondom Groningen gratis. Bij catering boven de 12500, buiten een straal van 10 km berekenen we.
direct incasso
Home Foodfellas Catering Groningen Friesland.
Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden.
2e hands iphone kopen
Catering Groningen Traditionele Indonesische gerechten.
Javaans Eetcafé Groningen is een begrip in de stad. Naast dat er overheerlijk Indisch gedineerd kan worden, verzorgen wij sinds 2000 wekelijks diverse cateringen voor bedrijven en particulieren in Groningen. Ook hebben wij sinds kort een Foodtruck waarmee we de catering verzorgen op verscheidene festivals met onze festival catering.
Catering Eetcafé De Stadstuin Hereweg.
In Groningen e.o. verzorgen wij graag uw lunch, diner, BBQ, borrel, buffet, prachtige schalen met luxe borrelhapjes, kok aan huis en meer. Particulier of zakelijk, Stadstuin Catering snapt de ambiance en weet dit als ervaren cateraar te vertalen in een passende of juist verrassende sfeer.
Dé Streekcateraar Natuurlijk, uit Midden-Groningen.
Wij nemen u de zorg van het regelen volledig uit handen, zodat u zelf ook volop kunt genieten van uw feest. Uiteraard berekenen wij géén bezorgkosten binnen de gemeente Midden-Groningen! Luuk Anita Gruben. Gepassioneerde cateraars in hart en nieren. Wij komen graag.
Bijzondere Catering Catering het Noorden, Groningen. Facebook. Twitter.
En voor ons betekent dat, dat alles wat wij serveren met aandacht en liefde speciaal voor uw evenement is bedacht en gekookt. Telefoon 050 211 26 74 of 06-48356874. Copyright 2018 De Smaak van het Noorden Catering met bijzondere streekproducten uit het Noorden Realisatie: Virunga Webdesign.

Contacteer ons