Op zoek naar cateraar groningen?

 
 
cateraar groningen
Beijk Catering sluit cateringcontract met Rijksuniversiteit Groningen.
Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2018 bij Beijk Catering. De noordelijke cateraar en de Rijksuniversiteit Groningen hebben een contract gesloten voor de verzorging van 10 Food Drinks locaties in de stad Groningen.
filesharing
Catering Groningen Friesland Foodfellas Cateraar.
Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden.
restaurant sittard
s'Amuse.'
Dat is ons vak. Sinds 1988 is s'Amuse' dé toonaangevende cateraar van en voor het Noorden. U doet zaken met een duurzaam bedrijf waar professionele medewerkers uw belangen begrijpen en behartigen. s'Amuse' werkt met pure ingrediënten. Wij bieden stijlvolle gerechten die veelal met biologische en ecologische producten zijn bereid. Uw succes is ons doel, daar werken we keihard aan. Professionele bediening met een glimlach. Bij s Amuse streven we naar perfectie alles wordt tot in de puntjes geregeld. Passie en plezier in de keuken. Gezellige sfeer met Casino Royale. Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen.
rioolservice
Catering Groningen Beijk Catering Service.
Beijk catering verzorgt al ruim 23 jaar vele vormen van catering in Groningen en omgeving. Wanneer u Beijk uw catering in Groningen laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal unieke cateringlocaties in Groningen.
Artist
Pepper Catering.
Pepper Catering heeft een aantal arrangementen voor u samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met u een arrangement samen te stellen die volledig aangepast is aan uw wensen. Onze Pepper boot heeft een capaciteit tot maximaal 20 personen en er zijn verschillende vaarroutes in en rondom de stad Groningen.
Bijzondere Locaties Groningen kan de catering voor u verzorgen.
Onderstaande bedrijven hebben regelmatig en naar volle tevredenheid van eerdere huurders in de kerk gewerkt. Bijzondere Locaties Groningen heeft met geen enkele cateraar een vast contract. Als huurder bent u dus geheel vrij in uw keuze van cateraar. De Smaak van het Noorden / Traiteur Service sAmuse / BosBos Catering /.
Bos en Bos Catering Groningen Cateraar.
Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst BosBos Catering. Met ingang van 1 januari 2016 is BosBos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend. Vanaf 12 oktober aanstaande is Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend!
Catering Noord Uw catering geheel verzorgd!
ALLES OVER DE REUZENPAN RESERVEREN. Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Over ons Verhuur. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe.

Contacteer ons