Meer resultaten voor cateraar groningen

 
 
cateraar groningen
s'Amuse.'
En u wilt ze een onvergetelijk diner bieden zonder op en neer te hoeven rennen naar het fornuis. s'Amuse' Cateraar biedt u de mogelijkheid een professionele kok op uw locatie te laten koken. En aangezien die ook nog de afwas voor u doet heeft u de hele avond uw handen vrij om uw gasten de aandacht te geven die ze verdienen.
seo check
De Cateraars: Home.
Welkom bij De Cateraars, één van de grootste en meest ervaren partycateringspecialisten van het Noorden. Op diverse historische, moderne of intieme locaties verzorgen wij de catering voor uw evenement, feest of bijeenkomst. Al vijfentwintig jaar biedt De Cateraars de perfecte accommodatie en heerlijke gerechten.
Salestraining
Bijzondere Catering Catering het Noorden, Groningen. Facebook. Twitter.
En voor ons betekent dat, dat alles wat wij serveren met aandacht en liefde speciaal voor uw evenement is bedacht en gekookt. Telefoon 050 211 26 74 of 06-48356874. Copyright 2018 De Smaak van het Noorden Catering met bijzondere streekproducten uit het Noorden Realisatie: Virunga Webdesign.
Home Foodfellas Catering Groningen Friesland.
Foodfellas Catering, voortgekomen uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool, is inmiddels ruim twaalf jaar succesvol in het verzorgen van evenementen in Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis en kunde uit verschillende bedrijven en windstreken samen te brengen, kan Foodfellas Catering u een zeer uiteenlopend assortiment bieden.
Catering Eetcafé De Stadstuin Hereweg.
In Groningen e.o. verzorgen wij graag uw lunch, diner, BBQ, borrel, buffet, prachtige schalen met luxe borrelhapjes, kok aan huis en meer. Particulier of zakelijk, Stadstuin Catering snapt de ambiance en weet dit als ervaren cateraar te vertalen in een passende of juist verrassende sfeer.
Catering in Groningen laten verzorgen? FoodDrop!
Catering in Groningen. Op zoek naar een cateraar in Groningen? FoodDrop bezorgt ook voor grotere groepen ontbijt, lunch en dinner van de beste restaurants van Groningen thuis en op locatie. Ben je op zoek naar een cateraar voor een feest, evenement, bruiloft of festival?
Catering Noord Uw catering geheel verzorgd!
Welkom bij Catering Noord. Gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie. Over ons Verhuur. Catering Noord biedt verschillende mogelijkheden voor lunches. Ons werkgebied is de noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Drenthe. Alle lunch buffetten Online Bestellen.
Basarz catering.
Wij bezorgen uw bestelling boven de 12500, indien mogelijk, in en rondom Groningen in een straal van 10 km vanaf Basarz thuis. Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf 950. Boven de 20000, in en rondom Groningen gratis. Bij catering boven de 12500, buiten een straal van 10 km berekenen we.

Contacteer ons