Resultaten voor bedrijfskantine

 
 
bedrijfskantine
Medewerker bedrijfskantine vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
845 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als Medewerker bedrijfskantine in de provincie / regio Groningen. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
bedrijfscatering
Bedrijfskantine Catering van het land.
Home Portfolios Bedrijfskantine. Heeft u een bedrijfskantine en zoekt u een cateraar die uw kantine dagelijks voorziet van eerlijke en lekkere producten? Catering van het Land werkt met de lekkerste seizoensgebonden producten wat terug te zien is op uw bord.
bedrijfscatering
Bedrijfskantine Catering van het land.
Met een goede maaltijd achter de kiezen werk je nou eenmaal beter! Ons bedrijfskantine concept. Ons concept bestaat uit een heerlijke lunch voorzien van, onder andere, verse salades, verrukkelijke soepen, een myriade aan snacks, dagelijks vers en ambachtelijk brood en een yoghurtbar.
bedrijfscatering
Gezondheidsbeleid stopt bij de bedrijfskantine Intermediair.nl.
Zoek in artikelen. Gezondheidsbeleid stopt bij de bedrijfskantine. door Job van der Wagt, 01-06-2011. Gezondheidsbeleid stopt bij de bedrijfskantine, waar vet goedkoper is dan gezond. Bedrijven stimuleren medewerkers gezond te leven, waarom is gezond eten in de kantine dan zo duur?
urnen
Prijzen bedrijfskantine stijgen drie keer sneller dan inflatie ING Economisch Bureau.
Maar bij de meerderheid is dit al heel lang niet meer het geval. Uit de ING Vraag van Vandaag blijkt dat de groep die recentelijk het volle pond moet gaan betalen voor de lunch in de bedrijfskantine, groter is dan de groep die sinds kort juist een gesubsidieerd broodje kan eten.
De gezonde bedrijfskantine Simple Check.
De gezonde bedrijfskantine. Ruim vier miljoen Nederlanders lunchen regelmatig in een bedrijfskantine. Een gemiddelde lunch bestaat uit bruin brood met hartig beleg aangevuld met witte zachte broodjes, gefrituurde zoete snacks, frisdrank of kleine hoeveelheden fruit. Producten die in een bedrijfskantine worden aangeboden.
Werknemers mee krijgen in de Gezonde Bedrijfskantine 2.0 Alles is gezondheid.
Werknemers mee krijgen in de Gezonde Bedrijfskantine 2.0. Zoek binnen Alles is gezondheid. Op het werk. In de zorg. In de wijk. Werknemers mee krijgen in de Gezonde Bedrijfskantine 2.0. Werknemers mee krijgen in de Gezonde Bedrijfskantine 2.0. 24 november 2016.
Bedrijfskantine door een cateraar.
In deze situatie beheert de cateraar de kantine en bent u degene die de bedrijfskantine exploiteert. Het cateringbedrijf koopt op uw naam eten en drinken in en draagt de omzet aan u af. Over de omzet betaalt u btw aan ons.

Contacteer ons