Meer resultaten voor cateraars groningen

 
 
cateraars groningen
Cateraars Groningen Alle cateraars in de provincie Groningen.
Achter elke plaats staat aangegeven hoeveel cateraars er beschikbaar zijn. Klik op een plaats voor een overzicht van de cateraars in die betreffende plaats. Voor een overzicht van ALLE cateraars binnen de provincie Groningen, ga naar catering Groningen 9. Uw advertentie hier?
catering groningen
Cormet; Sodexo; Albron; Compas Group; Alles Over Catering.
Is een van de weinige cateraars of horecadienstverleners, zoals ze zelf liever zeggen, die overneemt en overgenomen wordt. In juli 2018 werd bekend dat Vermaat BosBos Catering te Groningen overnam. Vermaat werd daarna weer een heel klein beetje groter. Hutten Catering, Veghel.
catering delft
Catering bestellen Groningen Thuiscatering.nl.
3 cateraars die leveren in Groningen voor personen Locatie Wijzigen. Catering bestellen in Groningen kan heel simpel via Thuiscatering. Kies een van de beschikbare cateraars die op de gewenste locatie de heerlijkste buffetten leveren. Of verras de gasten op je feest met een biologische catering.
catering groningen
HighTeaWereld 25 cateraars gevonden in Groningen Provincie.
Je kan natuurlijk zelf alle high tea hapjes maken, maar je kan er ook voor kiezen om een deel van een high tea te laten bezorgen of af te halen. Bij veel high tea cateraars in Groningen kan je kiezen uit verschillende high tea arrangementen of kan je zelfs je eigen high tea menu samenstellen.
Wie kookt er in de wolken? De Wolkenfabriek.
Deze cateraars koken met hart en ziel. JelleMarjan zetten zich met veel passie in voor hun mooie catering, door met hun dieren te leven, met de tuin en met alles daaromheen, ze verzorgen fantastische sfeervolle diners, dus wil je een mooi feest, waarbij je de achtergrond van je eten te horen zien en voelen krijgt.
Bos en Bos Catering Groningen Cateraar.
Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst BosBos Catering. Met ingang van 1 januari 2016 is BosBos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde. Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend. Vanaf 12 oktober aanstaande is Paviljoen Sterrebos ook op maandagavond geopend!
Bijzondere Locaties Groningen kan de catering voor u verzorgen.
Tarieven catering door Bijzondere Locaties Groningen pdf. In de loop der jaren hebben wij prettige contacten opgebouwd met verschillende cateraars. Onderstaande bedrijven hebben regelmatig en naar volle tevredenheid van eerdere huurders in de kerk gewerkt. Bijzondere Locaties Groningen heeft met geen enkele cateraar een vast contract.
Benner Groep Groningen Catering 050 3188788. Benner Groep.
De Cateraars van Benner Groep verzorgt op iedere gewenste locatie catering in de vorm zoals u die wenst. Daarbij is De Cateraars vaste partner voor catering van een groot aantal bedrijven en overheidsinstellingen, beheert zij locaties en verzorgt zij de faciliteiten bij evenementen. Meer info: www.decateraars.nl. Pop Dijkemaweg 31C 9731 BB Groningen.

Contacteer ons