Zoeken naar cateraars groningen

 
 
cateraars groningen
cateraars - SH Catering Westland.
SH CATERING WESTLAND. waar u wilt, wanneer u wilt. STIJLVOLLE CATERING OP MAAT. Wij verzorgen uw catering zowel op locatie als op twee vaste locaties waar wij zelf gebruik van kunnen maken in het Westland. Neem contact op met SH Catering Westland.
cateraars - Catering Service De Gelegenheid.
Bij Catering Service De Gelegenheid werken we alleen met de meest verse ingrediënten, waardoor de tapas merkbaar van zeer hoge kwaliteit zijn. Kies uit een brede variëteit warme tapas zoals scampi met knoflookmarinade, gehaktballetjes in pikante saus of warme kipspiesjes.
s'Amuse.'
Catering in stijl met champagne dames. Een team van professionals staat voor u klaar. Extra cachet met een DJ show van United Visions. Koks in actie tijdens diner in de der Aa Kerk. Diner verzorgen voor 400 gasten in de der Aa kerk in Groningen. Lees meer
catering groningen
Cateraars Groningen Overzicht van alle cateraars in Groningen.
Er zijn 102 cateraars in Groningen, dat is 1.02% van alle cateraars in Nederland. Groningen heeft 193 125 inwoners verdeeld over 115 045 huishoudens. Per 1 893 inwoners is er 1 cateraar. De concurrentie voor cateraars in Groningen is gemiddeld.
cateraars
Catering in Groningen? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Groningen. Catering in Groningen door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
catering groningen
Catering bestellen Groningen Thuiscatering.nl.
3 cateraars die leveren in Groningen voor personen Locatie Wijzigen. Catering bestellen in Groningen kan heel simpel via Thuiscatering. Kies een van de beschikbare cateraars die op de gewenste locatie de heerlijkste buffetten leveren. Of verras de gasten op je feest met een biologische catering.
cateraars
Cateraar Groningen Beijk Catering Service.
Op zoek naar een cateraar Groningen? Beijk catering verzorgt al ruim 23 jaar vele vormen van catering in Groningen stad en ommeland. Wanneer u Beijk uw catering in de stad Groningen laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen.
cateraars
Bos en Bos Catering Groningen Cateraar.
De jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2016 heeft de namen bekendgemaakt van de drie finalisten. Horeca-exploitatie Groningen Airport Eelde nieuwe aanwinst BosBos Catering. Met ingang van 1 januari 2016 is BosBos Catering de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van Groningen Airport Eelde.
catering groningen
De Cateraars Startpagina Facebook.
31 50 312 0714. Plaatsen Groningen Event Planning De Cateraars. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. De Cateraars heeft nog geen recensies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. De Cateraars heeft 4 nieuwe foto's' toegevoegd.
Home Jasmijn CateringCatering in Groningen.
De catering wordt al van hieruit geserveerd. Binnenkort openen wij onze deuren! Geschikt voor: Voor al uw gelegenheden! Besloten feesten, lunchen, high tea, vergadering, bijeenkomsten, workshops, nieuwsgierig wat. Adres Nieuwe Boteringestraat 66 9712 PP GRONINGEN TELEFOON Restaurant: 06-24116534 EMAIL jasmijnstats@gmail.com.

Contacteer ons