Zoeken naar catering bedrijven

 
 
catering bedrijven
Luxe Catering in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en omstreken.
Bent u op zoek naar cateraars in Zuid-Holland? Edwin Smulders Catering is een catering bedrijf gevestigd in Zwijndrecht-Dordrecht. Catering aan huis. Hoe werkt dat? Edwin Smulders Catering biedt een groot assortiment aan heerlijke catering-mogelijkheden zoals hapjes, desserts en uitgebreide buffetten.
tafel
Bedrijfscatering Smaeck.
Bedrijfscatering Smaeck verleent haar diensten voornamelijk aan bedrijven in Noord-Brabant maar ook zeker daarbuiten! Met ons enthousiaste team zijn wij in staat om iedere opdracht tot een succes te maken, van een ontvangst met een kop koffie en een Bossche bol tot aan het exploiteren van een bedrijfskantine.
koelkast
Engel Catering Het lekkerste cateringsbedrijf van de Zaanstreek.
Voor luxe catering. Wij verzorgen met regelmaat verschillende catering voor kleine en grote bedrijven. Wilt u meer informatie over catering bij u op het bedrijf? Neem dan contact met ons op. Catering aan huis. Ook voor catering aan huis bent u bij ons aan het juiste adres.
taxi Schiedam
Catering Cateraar Eten bezorgen Bedrijven Cateringbedrijf.
Door onze vakkundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, gastvrijheid en creativiteit onderscheiden wij ons van de gewone cateraar. t Drummerke levert zowel catering aan bedrijven als ook de particulier. Indien gewenst kunt u gebruik maken van catering inclusief bedienend personeel. Of stelt u zich een tuin barbeque voor, met een kok op uw eigen locatie.
Bedrijfscatering Hutten.
In uw restaurant of espressobar zorgen wij met betrokken en hartelijke medewerkers dat uw gasten op hun wenken worden bediend. Hoe gastvrij is uw organisatie? De 7 beloftes van Hutten Business Catering Horeca. Hutten serveert uw medewerkers lekkere en vitale voeding.
Cateringbedrijf Partycatering Verstraten Catering bedrijven.
Wij zijn een cateringbedrijf die de catering verzorgd voor feesten en partijen van 10 tot 2500 personen. Naast de verzorging van eten en drinken kunt u bij ons ook terecht voor tenten met of zonder vloer/vloerbedekking en complete aankleding van uw feest.
Catering in Rotterdam, overzicht van 57 bedrijven over catering in Rotterdam.
De volgende trefwoorden vallen ook onder deze bedrijven rubriek.: Catering in Rotterdam. La fourchette catering. Fantastische catering zonder gedoe. Trefwoorden van La fourchette catering: catering, kookworkshops, catering service, party service, zakelijke lunch, vergader lunch, catering op locatie, catering bezorgen, cateraar.,
Catering van het Land Biologische Catering.
Catering van het land. Catering van het Land voorziet dagelijks de lunch voor meer dan 1000 personen verspreid over zeven bedrijfskantines, één biologische lunchroom en diverse banquetingopdrachten. Ons concept bestaat uit een heerlijke lunch voorzien van, onder andere, verse salades, yoghurt, verrukkelijke soepen, een myriade aan snacks en dagelijks.

Contacteer ons