Meer resultaten voor catering bedrijven

 
 
catering bedrijven
Werken bij Sodexo.
Voeding, gezondheid en welzijn. You are here: Home Werken bij Vacatures Catering vacatures. Het grootste bedrijfsonderdeel binnen Sodexo neemt de complete verzorging van bedrijfsrestaurants op zich. Van traditionele lunchverstrekking tot de exploitatie van trendy foodformules. We leveren deze cateringdiensten aan de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen, groot en klein, waar het personeel iedere dag opnieuw op ons kan vertrouwen voor maaltijden en tussendoortjes.
Beveiligingscamera's
Ria Joosten Catering Evenementen in Limburg Ria Joosten Catering Evenementen.
oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering Evenementen. en Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot. Holiday time maar wij kunnen niet stil zitten! De vakantieperiode is in volle gang. Toch leek het ons leuk even iets van ons te laten horen in de vorm van een blog.
plankdragers
Bedrijfscateraar SAB Catering Home.
De vernieuwde Volsmaak broodlijn van SAB Catering 01 februari 2018. Sponsoring The Style Hotelschool in Kenia 05 december 2017. Cateringmedewerkers staan in het zonnetje tijdens De Week Van De Catering 2017 17 november 2017. Duurzame presentatie en inrichting van SAB onder de aandacht in Misset Catering 16 november 2017.
armbanden
Albron catering horeca in bedrijven, overheid, zorg, leisure en onderwijs.
Momenten met een groot gevoel voor gastvrijheid, brede betrokkenheid, vertrouwen in hechte samenwerking en de durf om dingen anders te doen. Binnen foodconcepten die opdrachtgevers meerwaarde en financieel voordeel geven, gasten een bijzondere beleving, medewerkers een prettige werkgever en leveranciers een sterke partner.
houten urn
Home Party garden.
Party Garden Catering. Sinds 1987 is Party Garden Catering actief in de cateringbranche. Enthousiasme en het leveren van goede kwaliteit heeft er toe geleid dat Party Garden nog steeds een gezonde groei doormaakt. Party Garden Catering verleent haar diensten aan bedrijven en particulieren in heel Noord-Holland-Noord.
Catering voor bedrijven CompanyCook: Dé cateraar voor uw bedrijf.
Die uitdaging nemen wij graag op voorhand aan. Daag ons gerust uit. Veel gezochte termen zijn: catering voor bedrijven brabant, gelderland, bedrijven catering uden, bedrijfscatering eindhoven, oss, den bosch, bedrijfscatering utrecht. Ook weten hoeveel u kunt besparen op uw catering?
Exclusief Cateringbedrijf Catering Service te Best.
La Casserole biedt naast de catering service ook artiesten, decoratie en andere programma-onderdelen aan die uw ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole Catering Service verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst.
Bedrijfscatering Hutten.
In uw restaurant of espressobar zorgen wij met betrokken en hartelijke medewerkers dat uw gasten op hun wenken worden bediend. Hoe gastvrij is uw organisatie? De 7 beloftes van Hutten Business Catering Horeca. Hutten serveert uw medewerkers lekkere en vitale voeding.

Contacteer ons