Resultaten voor catering verjaardag

 
 
catering verjaardag
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering Amsterdam, Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering.
Vanaf het allereerste contact tot en met afhalen van de vuile vaat, Your Choice Catering maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement. Persoonlijk, met zorg en aandacht. Catering Amsterdam heeft bovenstaande kernwaarden hoog in het vaandel staan.
Catering Westland nodig? SH Catering Westland.
SH CATERING WESTLAND. waar u wilt, wanneer u wilt. STIJLVOLLE CATERING OP MAAT. Wij verzorgen uw catering zowel op locatie als op twee vaste locaties waar wij zelf gebruik van kunnen maken in het Westland. Neem contact op met SH Catering Westland.
Het Bosrestaurant Joppe Gorssel Catering.
Bij deze nodigen wij u geheel vrijblijvend uit om eens langs te komen en te informeren naar onze catering mogelijkheden. Topcatering voor Gorssel en omgeving! Bij belangrijke en mooie momenten in het leven die u wilt vieren en delen nemen wij u graag alle zorg uit handen. Of het nu een verjaardag, een familiebijeenkomst, jubileum, een bedrijfsfeest of een bijzonder afscheid betreft, wij hebben de ervaring en de expertise om u hierin optimaal te begeleiden.
Catering
Verjaardag catering feesthapjes en hapjesbuffet van Uitgekookt.
Bent u binnenkort jarig of heeft u een andere feestelijke gebeurtenis te vieren? Denkt u dan eens na over de unieke verjaardag catering van Uitgekookt. Wij weten zeker dat u de blits gaat maken als u uw gasten trakteert op de verjaardag catering van Uitgekookt want dat is een prima keuze.
Catering
Catering Eerbeek De Heideroos.
Kies dan voor Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos als uw eersteklas cateraar. De catering voor uw feest, verjaardag of jubileum kunt u maar n keer goed doen. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor eersteklas kwaliteit.
cateraars
Borrelhapjes Cateringservice de Gelegenheid.
Stuur een bericht. Ik geef toestemming dat Cateringservice de Gelegenheid mijn gegevens verwerkt. Hapjes bestellen Dordrecht Barbecue Dordrecht BBQ Dordrecht BBQ Hardinxveld-Giessendam BBQ catering Rotterdam. Copyright 2018 Cateringservice de Gelegenheid. Inloggen Ziber Shoplin Ziber Mobiele website met CMS Design by GraficoMedia.
FLORIS Catering Traiteur Verjaardag.
Bent u op zo'n' dag alleen maar heel druk in de weer en heeft u nooit tijd om gezellig met uw gasten te praten? FLORIS Catering Traiteur neemt u zoveel uit handen dat u eindelijk eens onbezorgd van uw verjaardag kan genieten.
Catering Aelsmeer De Cateraar voor uw Evenement.
Wij verzorgen de catering o.a. in de regio: Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp, Amsterdam, Badhoevedorp, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Nieuw Vennep, Ouderkerk aan de Amstel, Rijsenhout, Leimuiden en Schiphol. Compleet verzorgd en dus van koffielepeltje en borrelhapje tot meubilair, tenten en entertainment.
Catering Urban Chef.
je wilt graag zelf e.e.a koken, maar er komen best wel veel gasten en je komt handen en tijd tekort. Dan komt onze Catering Urban Style goed van pas Je bestelt bij ons alleen wat je nodig hebt, wij leveren het aan of je haalt het op.
Catering Beuningen Hapjes en lunch Beuningen.
Voor iedere gelegenheid, zakelijke lunch of bedrijfsborrel, verjaardag of familiefeest, hebben wij een passend catering aanbod. Wat kunt u zoal van onze catering in Beuningen verwachten? Catering de Heuve levert maatwerk voor iedere gelegenheid. Van een hapjesbuffet voor een verjaardag thuis tot een volledig ingerichte locatie met bar en bediening en warm buffet wanneer u uw evenement grootser wil aanpakken.

Contacteer ons