Meer resultaten voor catering verjaardag

 
 
catering verjaardag
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
catering verjaardag - Catering aan huis.
Catering aan huis bestellen? Geeft u een feest of houdt u een uitgebreide borrel? Een feest of borrel is niet compleet zonder catering aan huis. Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé expert op het gebied van catering voor thuis.
Verjaardag Buffet maar 1295, pp wellingcatering.nl.
Wij verzorgen de schoonmaak. 7 dagen per week bezorgd. Betaling bij aflevering. Wat kunnen wij voor u betekenen? Ratio 25, Duiven. Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793. KVK: 09199432 BTW: NL16.20.02.634.B02. Welling Catering 2015 Ontwikkeld door SMID-IT Internet Marketing Bureau. Veel gestelde vragen.
cateringservice
Geniet van onze catering in Amstelveen, Amsterdam en omgeving.
DE WALVISCH CATERING KAN OVERAL UW BESTELLING LEVEREN. Hartelijk dank voor de heerlijke hapjes van gisteren. Top geregeld weer! We hebben genoten van uw ontbijt. Eigenlijk genieten we er nog steeds van. Het is zo veel dat we er de hele dag van kunnen eten. Ad en Annemiek Schuit. Hierbij wil ik u nog even bedanken voor de uitstekende verzorging, de goede en vriendelijke bediening en het voortreffelijke diner op 30 september t.g.v. mijn 85ste verjaardag.
cateraar
Catering verjaardag Gezonde bedrijfscatering en catering aan huis.
Op uw verjaardag wilt u niets meer regelen en daarom neemt Antoine Catering de gehele catering uit handen. Antoine Catering verzorgt graag uw verjaardag aan huis of op locatie in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten en omgeving. Aan de hand van uw wensen wordt een menu samengesteld met de heerlijkste hapjes of amuses en als u wilt zorgt Antoine Catering ook voor servies en personeel.
Catering
Verjaardag Bartels Catering.
Met Bartels Catering wordt uw verjaardag net zo leuk, of misschien wel leuker, dan een verjaardag bij iemand anders! Wij verzorgen uw verjaardag hapjes en drankjes en serveren deze desgewenst ook uit aan uw gasten, zodat u ongestoord feest kunt vieren met vrienden en familie.
Catering
FLORIS Catering Traiteur Verjaardag.
Bent u op zo'n' dag alleen maar heel druk in de weer en heeft u nooit tijd om gezellig met uw gasten te praten? FLORIS Catering Traiteur neemt u zoveel uit handen dat u eindelijk eens onbezorgd van uw verjaardag kan genieten.
Catering
Catering Verjaardag Javaans Eetcafe en Catering.
U bent aan het werk terwijl de rest plezier maakt en dat op úw verjaardag. Wat zou u kunnen doen om toch samen met uw gasten van een heerlijke Indische catering op uw verjaardag te kunnen genieten? Catering verjaardag tips.
Catering
Catering Alkmaar Partycateraar Food for the Mood.
Food" for the Mood bedankt voor jullie geweldige catering van ons verjaardag feest afgelopen zondag. Onze gasten waren zeer te spreken over de service, smaak en presentatie van het buffet en de mooie bar. Wij weten jullie te vinden en raden jullie bedrijf naar alle wens aan bij onze kennissen.
Catering
Home Panita CateringPanita Catering.
Wij proberen het als bedrijf altijd net een beetje anders te doen dan anderen. Dit zocht ik ook bij Panita Catering bij het verzorgen van een ontbijtmeeting voor Businessclubleden van Excelsior. Dit heeft Patrick en zijn collega voortreffelijk verzorgd en gepresenteerd.
Catering

Contacteer ons