Op zoek naar cateraar arnhem?

 
 
cateraar arnhem
Maak kennis met Servontyn Catering Arnhem.
STIJL, SMAAK EN SERVICE, DAT IS WAAR WIJ VOOR STAAN! Servontyn Catering is een full service cateraar, gebouwd op een fundament van gastvrijheid. Of het nu gaat om hapjes, amuses, lunches, buffetten, borrels of complete feesten en partijen; Servontyn is van alle markten thuis. Al ruim 25 jaar voorziet Servontyn menig bedrijf en particulier van uitstekende catering en schitterende op maat gemaakte partijen. Wilt u de mogelijkheden t.a.v. catering graag persoonlijk bespreken? Neem dan direct contact op via 026 443 9403. Of klik op onderstaande button om een offerte op te vragen. Vraag direct een offerte aan. november 16, 2016. RODE KRUIS GALA. Wat was het een schitterende avond! Prachtige locatie, mooie mensen, heerlijke gerechten en een feestelijke sfeer. En niet onbelangrijk; een mooi bedrag opgehaald voor het. oktober 3, 2016. SERVONTYN ALS GASTVRIJHEIDSEXPERT IN ARNHEM BUSINESS.
bureaustoel ergonomisch
Home.
incassobureau venlo
Italiaanse catering voor uw personeelsfeest in Arnhem.
Home Cateraar en Traiteur voor uw Personeelsfeest in Arnhem. Traiteur voor uw evenement of personeelsfeest in Arnhem. Op zoek naar een traiteur in Arnhem voor uw personeelsfeest of een ander evenement en zoekt u wat anders dan de standaard buffetten?
FActoryDirect
Catering in Arnhem Dé Smaakcateraar.
Catering in Arnhem. Home Catering in Arnhem. Dé Smaakcateraar, voor alle catering in Arnhem. Op zoek naar een cateraar in Arnhem? Dé Smaakcateraar heeft alles in huis voor bedrijfscatering en particuliere catering. Luxe hapjes buffetten, evenementencatering, bruiloften, complete barbecue arrangementen en nog veel meer.
Home Company Catering Commanderie.
Kolk 7, Elst gld. Volg ons op. Company Catering Commanderie. Company Catering Commanderie staat voor u klaar, van broodje tot feesten en partijen. Service, kwaliteit en oog voor details staan hoog in het vaandel. Daarnaast persoonlijk maatwerk: uw wensen en voorkeuren zijn maatgevend.
Catering Arnhem geheel verzorgd De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
De gerechten blijven zo 24 uur lang vers en u bespaart een volle koelkast. Voor catering in Arnhem vanaf 25 personen leveren wij het buffet warm op afgesproken tijd. Zijn er speciale wensen wat betreft de ingrediënten van de buffetten?
Catering in Arnhem Partycatering de Vallei in Arnhem.
Denk bijvoorbeeld aan een jubileum op werk, iemands 50 ste verjaardag of een babyshower; allemaal gelegenheden waarbij u het gemak van een cateraar kunt ervaren. Om het nog completer te maken heeft u tevens de mogelijkheid om er een drankarrangement aan toe te voegen. Zo heeft u ook hier geen omkijken meer naar en kunt u volop genieten van het heerlijke eten. Catering in en rondom Arnhem!
Partycatering in heel Nederland. Zakelijk privé Buitenpoort.nl.
Buitenpoort Catering organiseert en verzorgt uw feest, huwelijk, diner, personeelsfeest, receptie en alle andere mogelijke momenten waarvoor u een cateraar zoekt. We zorgen niet alleen voor een hapje en een drankje maar met een ruime keuze aan meubilair en decoratie in eigen beheer zorgen we ook voor de inrichting en de styling.

Contacteer ons