Resultaten voor puur catering

 
 
puur catering
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering Utrecht.
Dik Trom Catering Nachtegaalstraat 29-a 3581 AB Utrecht Telefoon: 030-2314776 E-mail: info@diktromcatering.nl. Lunchroom maandag t/m vrijdag 1100-1600: en zaterdag 1100-1500: Catering tijden van 8.00-18.00. Volg ons op facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, bekijk onze broodje van de week en nog veel meer!
Catering Brasserie Puur.
Met deze gedachten en ervaring willen wij u graag kennis laten maken met Puur Catering en Live events. Catering is meer dan eten en drinken, het moet een beléving zijn. Puur Catering heeft alles in huis om dat te realiseren.
kapper
Catering Bedrijfsfeesten Bruiloften Culinair Puurprodukties.
Met onze passie voor verrassen en drive voor kwaliteit verleiden wij de zintuigen tot culinair genieten. Net even anders, met aangename verbazing en vooral waardering van uw gasten. Laat Puur Produkties het evenement verzorgen waar u zonder omkijken naar uitkijkt.
koelkast
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
PUUR Catering Utrecht.
Catering aan huis. borrelhapjes, bitterganituur, hapjes, fingerfood, amuses, BBQ, walking dinner, high tea, diner, pizza houtoven. lunch sandwiches, overwerk maaltijden, borrelhapjes, BBQ, walking dinner, bedrijfsfeest, buffet, salades. crew catering, magnetron maaltijden, walking diner, bruidsdiner, food station, lunch, borrelhapjes, buffet, overwerk maaltijden.
Puur Amersfoort Catering.
Voor pure en stoere workshops, catering en events! Mark Pesch en Niek Tolboom, de ervaren en geschoolde koks van PUUR Amersfoort voorheen PuurPesch koken dagelijks verse en pure gerechten voor PUUR Amersfoorts traiteur, verschillende cateringklussen en events. Daarnaast verzorgen zij regelmatig interactieve, leerzame en gezellige workshops in een stoere multifunctionele loods in Amersfoort.
Puur Keuken.
Catering Puur Keuken. Catering op maat bij Puur Keuken. Door een combinatie van frisse, heerlijke ideeën op het gebied van catering en jarenlange ervaring als hofleverancier van De Franse School te Hattem kunnen wij u een smaakvolle beleving bezorgen. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, High Tea of reünie, voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres.
PUUR catering/ Ronde Venen/'t' Gooi/Hilversum /Blaricum/Amsterdam/Amstelveen en omstreken.
Voor elke gelegenheid. Puur staat voor exclusieve catering waar met veel passie en enthousiasme wordt gewerkt aan mooie producten en concepten met de allerbeste service. Het doel is de juiste mix te creëren van eten en beleving voor welke gelegenheid dan ook.
Puur Catering in Huizen Eet.nu.
Word de eerste fan van Puur Catering! Hugo de Grootsingel 30. E-mail Verstuur een e-mail. Hotels in de buurt Ambiance. Luxe en gezellig Voorzieningen. Catering, high-tea en all-inclusive Personeel. Eigenaar: Michel Krijger Ruben Pellikaan. Schrijf een recensie. Schrijf een recensie.

Contacteer ons