Resultaten voor catering hapjes

 
 
catering hapjes
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Hapjes Fingerfood Bestellen Edwin Smulders Catering.
Home Catering Hapjes. Hapjes, Tapas Fingerfood van dé Cateraar van Zuid-Holland. Verwen uw gasten met onze prachtige opgemaakte luxe koude hapjes. Ideaal te gebruiken als fingerfood. U kunt bij ons ook terecht voor uitgebreide Spaanse koude tapasschotels en warme tapashapjes.
catering amsterdam
Catering Beuningen Hapjes en lunch Beuningen.
Bevindt u zich in Nijmegen, Wijchen, Druten of Beneden Leeuwen dan verzorgen wij ook graag uw catering wens. Van een complete lunch en verschillende hapjes, Amerikaans, Duits en koud buffet tot een wisselende verse dagschotel te bestellen tot 1400: uur en vanaf 5 maaltijden bezorgen wij deze ook voor u.
hapjes
Verzorgde Borrelhapjes Catering In Amsterdam.
Geeft u aan in welke stijl u de hapjes wil bestellen en met welke allergieën we rekening moeten houden en wij doen de rest. 5 broden 2 vissen catering Amsterdam levert een heel assortiment hapjes. Deze variëren van heel eenvoudig tot heel luxe hapjes.
catering delft
Assortiment: Hapjes Kragtwijk Catering.
Share on Facebook Share on Twitter. Kragtwijk Catering Kragtwijk Catering. U bent hier. Show items met een BANGGG! Geniet van koude en warme hapjes en lekkernijen bij de borrel. Stel uw eigen lekkernijen samen. Of kies voor een mozaïek van kleine schaaltjes uit de wereldkeuken.
cateraars
Hapjes Hapjesbuffetten Tukkers Catering.
Wij adviseren u om uw hapjes minimaal 2 werkdagen van te voren te bestellen. De koks van Tukkers Partyservice hebben ruime ervaring met de bereiding van de diverse diëten: Vegetarisch, glutenvrij, lactose, etc. We kunnen ook rekening houden met diverse allergieën. Diëten worden door onze koks met de grootste mogelijke zorg afzonderlijk van uw arrangement bereidt. Deze menus worden afzonderlijk geserveerd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Catering in twente.
catering utrecht
Hapjes Twin Catering.
Deze in Boesingheliede gevestigde catering en party-organisatie biedt niet alleen een scala aan salades, hapjes, broodjes en maaltijden, maar ook een uitgebreid scala voor een diner, een sfeervol buffet of een complete fantastische feestavond en van recepties tot geheel verzorgde bedrijfslunches.
catering nieuw vennep
Borrelhapjes Bestellen Cateringhapjes.nl voor Luxe Catering.
zo makkelijk als 123., Selecteer de hapjes die er lekker uitzien en die je aan je gasten wilt aanbieden. Tip: kijk goed naar de inhoud van de boxen, wil je voor ieder wat wils? Neem dan een mixed borrelhapjes box. of toch liever een Royal catering voor bij de bubbels?
Catering
Luxe hapjes, bittergarnituren, buffetten etc.
Heeft u privé iets te vieren of organiseert u een zakelijke bijeenkomst? Dan heeft u al genoeg te regelen en wilt u zich niet druk hoeven maken over de hapjes en drankjes. De Bourgondiër neemt u de catering graag uit handen.
Catering

Contacteer ons