Meer resultaten voor italiaans buffet

 
 
italiaans buffet
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
italiaans
Refresh.
evenementen catering
Catering Italiaans buffet Uitjethuis.
Diner aan tafel. Blader: Home / Catering aan huis / Catering buffet / Italiaans buffet. Voor de catering van een heerlijke Italiaans buffet met veelal huisgemaakte authentieke Italiaanse gerechten. De gerechten worden indien mogelijk zo vers mogelijk bereidt op locatie.
italiaanse pizza
Italiaans Buffet Partycentrum Terhorst.
Huisgemaakt Italiaans ijs 450, p.p. Zoete Ricotta met bosvruchten en Teramisu 450, p.p. Diverse puddingen, zoete Ricotta met bosvruchten en Tiramisu 650, p.p. Wilt u meer informatie over onze buffetten en onze mogelijkheden op de locatie in Netterden of catering activiteiten?
italiaans
Italiaans buffet.
Lunch en broodjes. Onze beroemde buffetten worden met zorg gemaakt! Met verse streekproducten. Een compleet Italiaans buffet met warme, en koude gerechten. Frisse sla salade. Italiaanse gegrilde groenten. Italiaanse gehaktballetje in tomatensaus. Gepocheerde zalm in bladerdeeg. Minder dan 20 personen?
evenementen catering
Refresh.
cateraars
Italiaans Buffet warm bezorgen Slagerij van Guilik.
Italiaans Buffet warm bezorgen. Italiaans Buffet warm bezorgen. Een uitgebreid Italiaans buffet, met verscheidene lekkernijen! Onderstaande artikelen kunnen bij worden besteld. Heerlijke dessert met luxe toetjes, bavarois tulbanden, vers fruit en spekkoek en natuurlijk slagroom! Het All-in Drankenpakket is 750, per persoon.
italiaanse zangers
Italiaans buffet De Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Vergelijk het Italiaanse buffet met het Luxe buffet en / of het Stamppot buffet. U kunt ook in één oogopslag alle buffetten vergelijken. Zo weet u direct welk buffet uw favoriete gerechten bevat. Bekijk alle pakketten. Bestel nu het italiaans buffet pakket.:
Italiaans buffet en overheerlijke Italiaanse catering.
La Casserole brengt de Italiaanse keuken bij u thuis of geniet van een overheerlijk Italiaans buffet op één van onze prachtige locaties. Een verjaardags of bedrijfsfeest, een familiereünie of een bruiloft zijn bijzondere en belangrijke gelegenheden waarbij wij ingeschakeld kunnen worden voor de bereiding van origineel Italiaans eten dat met liefde en aandacht worden gemaakt.

Contacteer ons