Meer resultaten voor evenementen catering

 
 
evenementen catering
Evenementen Catering-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan. Dit bedrijf heeft vacatures voor Evenementen Catering. Kom je ook werken bij People4all? Een leuke afwisselende baan in de catering of horeca vind je bij ons.
catering amsterdam
Daily Déli Quality Catering en evenementen.
Bij De Kroon Daily Deli catering events draait alles om beleving. Succesvolle catering, hospitality en organisatie van evenementen vragen oog voor detail en een creatieve aanpak. Betaalbaar, betrouwbaar en bedrijvig. Voor elke zaak met smaak. Copyright 2017 De Kroon Daily Déli.
evenementen catering
Van der Linde Catering.
Voor Van der Linde Catering Evenementen zette de Nuclear Security Summit 2014 de wereld even helemaal op zn kop. Het was alsof we een rol hadden gekregen in een spannend boek, zeggen eigenaren Hans van der Linde en Robin van der Schuyt lachend.
evenementencatering
Evenementen Catering ROC van Amsterdam.
Je wordt opgeleid tot manager in de facilitaire dienstverlening. In dit beroep geef je leiding aan medewerkers die een ondersteunende functie hebben. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die werken bij de catering bij evenementen, receptie, schoonmaak of het onderhoud en beheer van gebouwen.
catering utrecht
Catering Groningen Emotion Events feesten evenementen.
Wij verzorgen feesten zowel voor particulieren als voor bedrijven; culturele evenementen, besloten congressen, symposia en recepties. Catering Groningen is mogelijk, maar ook Friesland, Drenthe, en de rest van Nederland. Catering op locatie, denk bijvoorbeeld aan een tuinfeest in Groningen, is ook zeker mogelijk.
evenementen catering
Evenementen catering Catering Witteveen.
U bent hier: Catering Witteveen / Catering / Evenementen catering. Evenement catering door Catering Witteveen van 10 tot 500 man. Ook voor het organiseren van uw evenement zijn wij de juiste partner. Of het nu gaat om de sportvereniging, een dorpsfeest of uw eigen bedrijf wij kunnen alles van a tot z voor elkaar maken.
catering utrecht
Evenementen, catering, ruimteverhuur Windesheim.
Maak kennis met onze recruiters. Evenementen, catering, ruimteverhuur. Evenementen, catering, ruimteverhuur. Zoekt u een professionele partij die uw evenementen in goede banen leidt? Wilt u een ruimte huren voor een vergadering? De Campus van Windesheim is een geschikte locatie voor uw training, vergadering, congres, diner of symposium.
Catering
Evenementen Catering De Smulkar Evenementenverzorging Voor al uw Evenementen en Catering.
De Smulkar Evenementenverzorging bestaat een kleine 30 jaar en zijn dus al tientallen jaren actief in het verzorgen van catering op evenementen. Inmiddels zijn er vele evenementen waar we al 10, 15 en soms al langer dan 20 jaar staan.
evenementen catering

Contacteer ons