Meer resultaten voor evenementen catering

 
 
evenementen catering
Catering Amsterdam, Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering.
Vanaf het allereerste contact tot en met afhalen van de vuile vaat, Your Choice Catering maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement. Persoonlijk, met zorg en aandacht. Catering Amsterdam heeft bovenstaande kernwaarden hoog in het vaandel staan.
Catering Westland nodig? SH Catering Westland.
SH CATERING WESTLAND. waar u wilt, wanneer u wilt. STIJLVOLLE CATERING OP MAAT. Wij verzorgen uw catering zowel op locatie als op twee vaste locaties waar wij zelf gebruik van kunnen maken in het Westland. Neem contact op met SH Catering Westland.
Evenementen catering.
Dan is onze Evenementen Catering iets voor u. Privé en zakelijk! U vertelt ons uw wensen en wij regelen álles voor u, zodat u zich met een gerust hart, helemaal kunt concentreren op uw dag en uw gasten. Dus zegt u maar wat u van ons verwacht.: Meer lezen
catering delft
Vitaliserende Evenementencatering Green.DNA.
Catering concept Vitaliserend smakelijk Lees meer. Food truck Mobiele keuken en buffetten Bekijk onze food truck. Evenementen locaties Groen Innovatief Authentiek Bekijk locaties. Je bent altijd welkom voor een rondleiding in een van onze locaties. Bel ons op: 055 301 1082 of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Lees verder
Catering
Evenementen catering.
Verzorging bruiloft op locatie. Bent u op zoek naar een cateraar voor uw evenement? Wij denken graag met u mee en staan graag voor u klaar. Party More verzorgt met een enthousiast team de horeca en catering op diverse evenementen.
catering delft
Ria Joosten Catering Evenementen in Limburg Ria Joosten Catering Evenementen.
VIP en publiekscatering. proef de sfeer. smaak, sfeer meer. Meer berichten bekijken. Zelfstandig werkend kok. oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering Evenementen. en Zakenvrouw van het Jaar 2014, winnares van de Prix Veuve Clicquot. home privacy contact realisatie: Dielissen.
Catering
Evenementen Catering-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Gemeente Amsterdam. Assistent Catering Manager bedrijfscatering. Sodexo 10.295 reviews Den Haag. 1.862 2.027 per maand. Je hebt ervaring met banqueting activiteiten, recepties, uit serveren van diners etiquette en evenementen; Je hebt ruime ervaring in de horeca en/of catering.
Catering
Evenementen catering Vijfschaft Catering.
Overigens is er tijdens uw evenement altijd een coördinator van Vijfschaft Catering Verhuur aanwezig. Zo heeft u één aanspreekpunt en zorgen wij voor een correct verloop van de gemaakte afspraken. Voor de wat kleinere besloten evenementen zoals een reünie, bedrijfsfeest of jubileum verwijzen wij u graag naar de mogelijkheden die genoemd worden onder Party Cateringservice.
evenementen catering
Evenementen catering door de Buffetten Boer. Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Wij hebben ruime ervaring in evenementen catering, hierdoor kunnen wij u goed helpen met het organiseren van uw evenement! Uw evenementen catering laten verzorgen door de Buffetten Boer betekent.: Ambachtelijke buffetten van de slager. Huisgemaakte salades en verse stokbroden van de bakker.
catering dordrecht
Evenementen Catering De Smulkar Evenementenverzorging Voor al uw Evenementen en Catering.
De Smulkar Evenementenverzorging bestaat een kleine 30 jaar en zijn dus al tientallen jaren actief in het verzorgen van catering op evenementen. Inmiddels zijn er vele evenementen waar we al 10, 15 en soms al langer dan 20 jaar staan.

Contacteer ons