Resultaten voor catering in amsterdam

 
 
catering in amsterdam
Catering Amsterdam: gratis bezorging! De Mobiele Kok.
Diverse mogelijkheden voor catering in Amsterdam. Al jaren doen we onze uiterste best om de origineelste catering in Amsterdam te verzorgen. Wij verzorgen namelijk catering op locatie, maar je kunt bij ons ook terecht voor kookworkshops, het inhuren van een privé kok bij jouw thuis of de inzet van een snackwagen.
catering utrecht
Peperwortel Traiteur Catering.
We cateren bijvoorbeeld regelmatig voor de Beurs van Berlage, het Rijksmuseum, bedrijfsfeesten en bruiloften, crew catering voor diverse theatergezelschappen, en diners voor bijvoorbeeld een verjaardag of promotie. We werken samen met verschillende leuke locaties in Amsterdam, waaronder de Hortus Botanicus, het Blauwe Theehuis in het Vondelpark, Desmet studios en de Oude Kerk.
catering delft
Geniet van onze catering in Amstelveen, Amsterdam en omgeving.
INFO@DEWALVISCHCATERING.NL OFFERTE OP MAAT BEL 020-4263620. De Walvisch Catering, Amstelveen disclaimer algemene voorwaarden contact. Lunch bestellen amsterdam amstelveen Partycatering Amsterdam Amstelveen Uitvaartcatering Amsterdam Amstelveen BBQ Bestellen Amstelveen BBQ Bestellen Aalsmeer BBQ bestellen Amsterdam BBQ Bestellen Hoofddorp BBQ Bestellen Uithoorn links.
nogepa
Catering Amsterdam door Delight catering Culinair Amsterdam.
Voor zowel kleine als grote groepen verzorgen wij een heerlijke lunch in de vorm van mediterrane broodjes, wraps bagels, luxe broodjes, salades, lunchpakketten of wat dacht u van een lunchbuffet. Door jarenlange ervaring en goede communicatie is onze catering elke keer weer van een hoog niveau. Informeel geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. Delight Catering heeft 25 jaar ervaring en onversneden passie voor event-catering. Onze veelgeroemde op maat gesneden culinaire omlijsting en trendsettende gerechten voegen steevast iets extras toe aan iedere gelegenheid, ambachtelijkheid staat hierbij voor ons centraal. Met een professioneel team van bloemisten, fotografen, stylisten en andere partners maken wij van uw evenement die ene TOP beleving! Klik hier voor meer informatie. Kwaliteit voor een scherpe prijs. Dé cateraar van Amsterdam.
Catering Amsterdam: lunch, diner of hapjes op locatie Eat Your Heart Out.
Wij verzorgen diner catering in Amsterdam en omstreken bij u thuis of op een locatie naar wens. Wij bedenken in samenspraak met u een menu of bereiden een verrassingsmenu met vlees, vis of vegetarische gerechten. Stijlvolle locatie voor catering in hartje Amsterdam.
Catering Amsterdam McKili.
Catering in Amsterdam. McKili Catering verzorgd regelmatig catering in Amsterdam. Zo zijn wij vaste cateraar bij een aantal bedrijven in Amsterdam. Maar ook voor uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest, barbecue, diner en buffet kunt u bij Mckili catering terecht. Vul hieronder de eventplanner in om uw catering in Amsterdam te organiseren.
Catering Amsterdam van 10 tot 100 p.p. alle stijlen.
Marokkaanse Catering Amsterdam. Ben je op zoek naar een verrassend lekkere culinaire omlijsting van je bruiloft, familiefeest of bedrijfsfeest in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen of omgeving? Denk dan ook eens aan Marokkaanse Catering. Deze trendy catering wordt steeds populairder in Nederland.
Catering Amsterdam, Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering.
Bedrijfscatering Amsterdam bijdrage aan een gezonde levensstijl. Your Choice Catering is niet alleen van de feesten en partijen. We zijn ook bedreven in bedrijfscatering. Wij dragen samen met u graag bij aan een gezonde levensstijl van uw medewerkers door te zorgen voor een gevarieerd aanbod.

Contacteer ons