Meer resultaten voor cateraar den haag

 
 
cateraar den haag
Catering in den Haag: de Buffetten Boer staat voor u klaar! Voor 1200: besteld, morgen bezorgd. Vlees, vis en verse ingrediënten. Inclusief BBQ, borden en bestek. Geen afwas.
Vergelijk alle pakketten. Catering den Haag. Uw catering in den Haag laten verzorgen door de Buffetten Boer brengt veel voordelen met zich mee. Wij leveren en halen gratis alles bij u op. Een bestelling bij de Buffetten Boer brengt een lach op het gezicht van uw gasten.
wi-fi
Tapas Catering Den Haag, voor bedrijfsfeesten en partijen.
Tapas Catering Den Haag, voor bedrijfsfeesten en partijen. Bent u op zoek naar de perfecte cateraar of traiteur in Den Haag voor de partyservice? Dan heeft u gevonden wat u zoekt: een bijzondere, smaakvolle, een wat" anders dan een standaard" buffet catering met heerlijke Spaanse hapjes.
leren plankdragers
René Van den Broek Party-Catering in Den Haag voor Particulieren en Bedrijven Home. Home.
De cateraar uit Den Haag die weet te charmeren. René van den Broek is een party cateraar uit Den Haag. De cateraar die met ogenschijnlijk gemak een barbecue combineert met luxe hapjes of een Hollands buffet een Aziatisch tintje geeft.
nogepa medische keuring
Catering in Den Haag? Kies voor onze Thuiskoks! Thuisafgehaald.
Catering in Den Haag. Catering in Den Haag door de thuiskoks van Thuisafgehaald. Geweldig lokaal eten met liefde bereid door onze cateraars. Vind je het makkelijk als wij voor jou een cateraar zoeken? Vraag dan hieronder direct een offerte aan door op de gele knop te klikken!
as urn
Tapas catering Den Haag Home.
Tapas catering Den Haag. Wat zijn tapas? Tapas catering Den Haag. torenstraat 82 in Den Haag. Direct contact 06-578 501 63. Als u uw gasten wilt laten genieten van een Spaans culinair festijn dan bent u bij ons verzekerd van een geslaagd evenement.
Juni Catering Den Haag verse, huisgemaakte catering op maat.
Catering Mirtevk 2017-04-05T1441070000.: Juni is in 10 jaar uitgegroeid tot vaste cateraar van een groot aantal organisaties en bedrijven en daar zijn we trots op. We werken zoveel mogelijk met verse, biologische en fair trade producten. Op de dag zelf worden de lekkernijen door ons enthousiaste, creatieve team vers bereid.
Health Food Hotspot FOAM Catering.
In een van de gezelligste buurten van Den Haag heeft FOAM sinds 2016 de deuren van haar gloednieuwe Health Food Hotspot geopend. Een frisse, lichte locatie met een heerlijke tuin waar je terecht kan voor lekkere biologische koffie, verse sappen en een heerlijke lunch of goed ontbijt.
Catering Den Haag? Floris V is uw cateraar Den Haag!
Floris V is dé cateraar Den Haag. Wel een mooie locatie gevonden, maar nog geen catering Den Haag? Dan zijn wij de aangewezen partij als cateraar Den Haag. Ons restaurant is volledig voorbereid om van uw feest of evenement een geslaagde gebeurtenis te maken!

Contacteer ons