Meer resultaten voor catering heerhugowaard

 
 
catering heerhugowaard
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering Amsterdam, Scherpe All-in prijzen! Your Choice Catering.
Vanaf het allereerste contact tot en met afhalen van de vuile vaat, Your Choice Catering maakt ook van uw feest een meer dan geslaagd evenement. Persoonlijk, met zorg en aandacht. Catering Amsterdam heeft bovenstaande kernwaarden hoog in het vaandel staan.
Catering Westland nodig? SH Catering Westland.
SH CATERING WESTLAND. waar u wilt, wanneer u wilt. STIJLVOLLE CATERING OP MAAT. Wij verzorgen uw catering zowel op locatie als op twee vaste locaties waar wij zelf gebruik van kunnen maken in het Westland. Neem contact op met SH Catering Westland.
Borrelhapjes Cateringservice de Gelegenheid.
Stuur een bericht. Ik geef toestemming dat Cateringservice de Gelegenheid mijn gegevens verwerkt. Hapjes bestellen Dordrecht Barbecue Dordrecht BBQ Dordrecht BBQ Hardinxveld-Giessendam BBQ catering Rotterdam. Copyright 2018 Cateringservice de Gelegenheid. Inloggen Ziber Shoplin Ziber Mobiele website met CMS Design by GraficoMedia.
Uitjethuis Privekok Catering Alkmaar, Heerhugowaard Hoorn.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in geheel Noord-Holland, wij komen dus ook graag uw culinair evenement verzorgen in Alkmaar, Heerhugowaard Hoorn. Meer lezen
Catering
Catering Cafetaria De Snackerij.
Van luxe hapjes voor uw verjaardag tot uitgebreid buffet voor uw bedrijfsfeest: Catering Smaakvol biedt maatwerk.: Topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Alles tot in de puntjes verzorgd. U geeft aan, wij denken mee. Ook voor partytenten, tafels, biertap etc etc. Bezorging in overleg. Kortom: heerlijk eten en drinken zónder stress. Bij u thuis, in uw kantine of desnoods op een picknickplek in het bos! Viert u uw feestje liever in een sfeervolle ruimte elders? Dan is de Feestzaal met o.a. eigen bar en overdekt verwarmd dakterras dé locatie. Bekijk hier de vele mogelijkheden! Cafetaria De Snackerij. Cafetaria De Snackerij. 1704 RA Heerhugowaard.
Catering
Catering in Heerhugowaard Buffettenpaleis.
Neem telefonisch contact met ons op om de catering van uw party in de omgeving van Heerhugowaard direct te bespreken of stel uw partylijst op deze website samen en geef voor het versturen van het formulier aan dat het gaat om een party / feest in de omgeving van Heerhugowaard.
cateraars
Catering Heerhugowaard Bartels Catering.
Verder is Bartels Catering ook beschikbaar voor bedrijfscatering, vergaderbroodjes en lunchpakketten voor bedrijven in de omgeving van Heerhugowaard. Bartels is hét cateringbedrijf uit de omgeving Heerhugowaard en kan u dan ook de beste catering bieden voor welke gelegenheid dan ook.
catering alkmaar
Refresh.
cateraars
Welkom yolandaspartykitchen.
Welkom bij Yolandas Party Kitchen. Wij zijn gespecialiseerd in catering, het maken van party-hapjes, catering hapjes, borrelhapjes, salades, enz. Ik Yolanda doe dit samen met mijn dochter Daimy wij maken alles zelf, alsof het voor ons zelf is. Zo is het idee ontstaan en vanuit deze hobby is een beroep geboren. Wij maken op een professionele wijze alle party-hapjes die u zich wensen kunt. Stel ons maar eens op de proef! Wij werken snel en alleen met verse producten. U hoeft dus niet weken van te voren te bestellen. Als ons lekkers vanaf 7500, wordt alleen in het weekend gratis bezorgd in heerhugowaard.
Home Catering Smaakvol.
Of het nu een bijzondere verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest is: Catering Smaakvol Heerhugowaard biedt maatwerk voor al uw wensen. Wij verzorgen de catering bij u thuis of op uw bedrijf op ieder gewenst tijdstip en de door u gekozen locatie.
Home Party garden.
Gratis bezorging in Heerhugowaard, servies en bestek kan ongewassen retour. 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten. In de keuken bereiden onze koks de heerlijkste gerechten. AL 30 jaar de regionale cateraar. We komen van Den Helder tot Amsterdam. Party Garden Catering.

Contacteer ons