Zoeken naar catering heerhugowaard

 
 
catering heerhugowaard
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Lekker-enzo.nl.
CATERING LEKKER ENZO DE LEKKERSTE CULINAIRE HAPJES, DINERS OF BUFFETTEN OP LOCATIE EN BIJ U THUIS. Catering laten verzorgen voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of een ander evenement? De lekkerste hapjes aan huis bestelt u natuurlijk bij Lekker Enzo! Lekker Enzo verzorgt de lekkerste borrelhapjes, vissalades, buffetten en BBQ's.
Catering
Home Catering Smaakvol.
Of het nu een bijzondere verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest is: Catering Smaakvol Heerhugowaard biedt maatwerk voor al uw wensen. Wij verzorgen de catering bij u thuis of op uw bedrijf op ieder gewenst tijdstip en de door u gekozen locatie.
cateraar
Catering Heerhugowaard Bartels Catering.
Verder is Bartels Catering ook beschikbaar voor bedrijfscatering, vergaderbroodjes en lunchpakketten voor bedrijven in de omgeving van Heerhugowaard. Bartels is hét cateringbedrijf uit de omgeving Heerhugowaard en kan u dan ook de beste catering bieden voor welke gelegenheid dan ook.
catering uitgeest
Lust Culinair Genieten. Lust Culinair Genieten.
Bel ons op 075 616 15 39 bekijk winkelwagen vraag een offerte aan. Maaltijden en salades. Feestje of receptie. diner op locatie. Zaandam Pakhuis Schipper. Lunch Buffet Hapjes Barbecue Verhuur. Voor particulier of zakelijk, vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
cateraar
Catering in Heerhugowaard en omgeving Noord-Holland Catering.
Tijdens het vervoer van uw bestelde schotels in Heerhugowaard en omgeving maken wij gebruik van isolatieboxen en u krijgt een uitgebreide uitleg. Maar dat is nog niet alles, bij Noord-Holland Catering zijn bestek, servies en warmhoudapparatuur gratis. Buffet Heerhugowaard verzorgen.
Catering
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Catering
Home Party garden.
Gratis bezorging in Heerhugowaard, servies en bestek kan ongewassen retour. 100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten. In de keuken bereiden onze koks de heerlijkste gerechten. AL 30 jaar de regionale cateraar. We komen van Den Helder tot Amsterdam. Party Garden Catering.
Catering
Uitjethuis Privekok Catering Alkmaar, Heerhugowaard Hoorn.
De prijs is dan inclusief kok en eventueel bediening, maar ook inclusief servies, bestek, linnen en eventueel chavingsdishes, buffettafels en barbecues. Wij verzorgen catering in geheel Noord-Holland, wij komen dus ook graag uw culinair evenement verzorgen in Alkmaar, Heerhugowaard Hoorn.
Catering

Contacteer ons