Meer resultaten voor catering aan huis

 
 
catering aan huis
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering Het Witte Huis Zeeland à la Carte.
De verzorging van uw speciale evenement op uw locatie, luisterend naar uw wensen verzorgt Het Witte Huis de gehele catering. Hapjes, barbecue, buffet, complete verzorging van uw feest of festival.geen brug is te ver. Omschrijf hier uw wensen en zie wat wij voor u kunnen betekenen.
kok catering
Catering aan huis met Kerst Bor catering.
Waarom laat u dit jaar uw kerstdiner niet aan ons over en opteert u voor catering aan huis? Dan kunt u zich ondertussen bezig houden met het feestelijk dekken van de tafel en het bijpraten met uw familieleden, van wie u sommige misschien al een tijd niet meer heeft gezien.
Catering
Catering bestellen aan huis bedrijfscatering.
Catering online bestellen en aan huis laten bezorgen! De kans is groot dat u bewust op zoek bent naar catering aan huis. Met andere woorden: u wilt de catering bij u op locatie laten bezorgen op het door u gewenste tijdstip.
catering delft
Catering aan huis: Kersbergen Catering.
Kersbergen Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen. Kersbergen Catering staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is genieten! Meer weten over onze catering aan huis?
catering utrecht
Buffet catering aan huis Bor catering.
Of bent u geen keukenprins of prinses en wilt u liever direct uw buffet bestellen en hiermee uw gasten trakteren op een weldadig aanbod van kwalitatief hoogstaande gerechten? Dan kunt u via Bor Catering heel eenvoudig een smakelijk buffet aan huis regelen.
bbq catering amsterdam
Catering aan huis.
Catering op eigen locatie. Catering aan huis. Lunch op eigen locatie. Catering materialen huren. Home Catering Catering aan huis. Catering aan huis. Tijdens uw tuinfeest, themafeest, trouwfeest of verjaardagsfeest verzorgt HS Events naast het organiseren van het evenement, ook graag de catering.
catering utrecht
Catering aan huis van Meneerdekok, dat is catering op maat en bezorgd.
Aankleding, ontvangst, garderobe, glaswerk en servies, parasols, verwarming, entertainment: Meneerdekok regelt uw tapas catering van begin tot eind. Meer weten over tapas catering, hapjes catering en fingerfood van Meneerdekok? Meer weten over catering aan huis, bruiloft of bedrijf? Bekijk meer informatie.
Catering
Home Gezonde bedrijfscatering en catering aan huis.
Niets is te gek voor Antoine Catering. Van lekkere lunches, tapas of BBQ en diners aan huis tot catering op locatie: catering op een bruiloft of bedrijfscatering tijdens een opening of productpresentaties. Als cateraar bieden wij u professioneel personeel en de gehele styling van uw evenement.
cateraar

Contacteer ons