Meer resultaten voor catering aan huis

 
 
catering aan huis
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering aan huis.
Een feest of borrel is niet compleet zonder catering aan huis. Catering Aelsmeer is al sinds 2006 dé expert op het gebied van catering voor thuis. Van simpele borrelhapjes tot uitgebreide buffetten, wij verzorgen het allemaal. Complete catering aan huis bestellen?
Catering Pasta Casa catering aan huis, italiaanse catering, Haarlem, hapjes, italiaans, hapjes bestellen, Santpoort.,
Avond op maat. Diner aan huis. winkelwagen is leeg. GRATIS VERZENDING VANAF 40 EURO. Van een klein en intiem feest bij u thuis tot een bedrijfsfeest met uitstraling; alles wordt een spetterend feest. Met Pasta Casa als cateringpartner zit u goed. Pasta Casa garandeert u een unieke food experience, luxe catering afgestemd op uw feest of evenement. Lees meer
catering bruiloft
Catering Aan Huis Uit Ludieke Foodtrucks Mobile Street Food.
Mobiele catering voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, met Mobile Street Food heb je catering aan huis die geschikt is voor elke gelegenheid. Van een uitgebreide barbecue tot aan een gezellige borrel, je organiseert het met onze mobiele catering!
catering utrecht
Catering bestellen aan huis bedrijfscatering.
De kans is groot dat u bewust op zoek bent naar catering aan huis. Met andere woorden: u wilt de catering bij u op locatie laten bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Dat is voor UITGEKOOKT Van Marle geen enkel probleem.
catering trouwfeest
Pat's' Kitchen maakt catering aan huis haalbaar en betaalbaar!
Hartstikke gezellig natuurlijk, maar wie verzorgt het eten en de drank? Catering laten komen is misschien wel heel duur, of alleen voor grote partijen. Goed om te weten dat je altijd bij Pats Kitchen kunt aankloppen voor catering aan huis.
catering delft
catering vanuit huis beginnen.
catering vanuit huis beginnen. Onderwerp: catering vanuit huis beginnen 2252 keer gelezen. catering vanuit huis beginnen. SaKa Gepost op: 19 maart 2017, 1111.: Ik wil graag een kleinschalig cateringbedrijf vanuit huis beginnen. Het gaat om taarten, high tea, hapjes, sauzen, jams en dergelijke. Geen verkoop aan huis.
catering trouwfeest
Catering aan huis: Kersbergen Catering.
Kersbergen Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen. Kersbergen Catering staat voor kwaliteit én gemak. Het enige wat onze klanten nog zelf hoeven te doen is genieten! Meer weten over onze catering aan huis?
catering trouwfeest
De Cateringfabriek Catering aan huis of op het werk.
EEN OFFERTE AANVRAGEN. CATERING EN SERVICE aan huis of op het werk. Onze trendy en ervaren catering service uit. t Gooi, Bussum, Naarden helpt u bij het organiseren van een onvergetelijk privé feest of een geslaagd bedrijfsevenement en leveren daarin maatwerk en service in iedere opdracht.
traiteur aan huis
Home Gezonde bedrijfscatering en catering aan huis.
Niets is te gek voor Antoine Catering. Van lekkere lunches, tapas of BBQ en diners aan huis tot catering op locatie: catering op een bruiloft of bedrijfscatering tijdens een opening of productpresentaties. Als cateraar bieden wij u professioneel personeel en de gehele styling van uw evenement.
catering utrecht

Contacteer ons