Meer resultaten voor catering evenement

 
 
catering evenement
De Timp Event catering: Fast-food catering tijdens evenementen.
Het verzorgen van catering voor zo veel verschillende evenementen vereist een zeer hoge mate van flexibiliteit. Wij zijn daarom samen met ons personeel en onze leveranciers, 24/7 inzetbaar. Om elk evenement de capaciteit en sfeer te bieden die nodig is, werken wij samen met diverse cateraars.
catering utrecht
Event catering voor elk evenement Cateraar Willem de Boer Emmeloord.
Onze cateraars regelen uw evenement tot in detail, regelen een draaiboek en zorgen voor de aankleding van uw evenement. We bespreken uw wensen en het thema van het evenement en aan de hand van die informatie verzorgen we event catering op maat.
catering delft
Publieks festival catering Vineyard Catering.
Publieks festival catering. Of het nou om honderden of zelfs duizenden personen gaat, Vineyard kiest er altijd voor om met verse en seizoensgebonden producten te werken. Ook op grootschalige evenementen en/of festivals, doen wij geen concessies aan kwaliteit. Wij zijn van mening dat eten drinken een belangrijk onderdeel is van evenementen. Met het eten drinken, maar ook met de aankleding van het evenement en ons personeel, spelen wij in op het thema zodat het een logisch geheel wordt.
zoekmachine optimalisatie
Teuben Evenementen Catering.
Samen maak je het evenement of feestje tot een groot succes. Catering Teuben verzorgt de horeca op diverse evenementen. Dit zijn evenementen van 200 tot 100.000 bezoekers, bijvoorbeeld de evenementen bij het TTcircuit en de TThal in Assen, Thialf Heerenveen en de Historische Motor GP in Eext. Catering Teuben heeft jaren ervaring in horeca op locatie.
a matter of TASTE Partycatering en evenementen organisatie Amsterdam.
Het filmpje hieronder laat je in 1 minuut zien wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. In ons proefboek kun je altijd en overal even bladeren. Het is bedoeld om ideeën op te doen voor wat je gaat eten en drinken tijdens je evenement.
Stekelenburg Event Catering Welkom bij Stekeleburg Event Catering, de toevoeging voor uw professioneel georganiseerd evenement, van 10 tot 100.000 personen!
Vandaar dat we kunnen zeggen dat SEC een toevoeging kan zijn voor ieder professioneel georganiseerd evenement. Stekelenburg Event Catering is een jong bedrijf dat is opgericht in 2004, en sinds die tijd de friet en snack-verkoop voor haar rekening neemt tijdens evenementen bij diverse Libema bedrijven zoals: de Brabanthallen, het Autotron, de Beekse Bergen, de IJsselhallen en Recreatiepark en camping de Bergen.met evenementen varierend van 1000 tot 100.000 bezoekers. Stekelenburg Event Catering in een notedop.
Unieke partycatering voor een onvergetelijke evenement.
We bieden ze professionele begeleiding en opleidingsmogelijkheden binnen onze party catering, bedrijfscatering en restaurants. Zo krijgen ze werkervaring, ontwikkelen hun talenten en halen hun mbo-diploma. Regionale p a rtners. Samenwerken met regionale partners vormt de kern van TCK On Tour. Hiermee streven we naar duurzaamheid en zijn we de verbindende factor. We creëren namelijk kansen voor onze partners en doorstroommogelijkheden voor onze leerlingen. Pro f essioneel horecapersone e l en leerli n gen. We werken altijd met een vast team van professioneel horeca personeel dat ondersteund wordt door leerlingen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het culinaire concept en het gastheerschap van het evenement.
Evenementen catering.
samenwerkers, veel materiaal en een vrolijke glimlach. Wilt u meer weten over De Lachende Vis sympathieke catering, over onze All-in prijsstelling, of over de mogelijkheden voor úw evenement of andere gelegenheid? Belt u ons dan gerust op dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 01.00 uur.

Contacteer ons