Resultaten voor catering alphen aan den rijn

 
 
catering alphen aan den rijn
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Catering Alphen aan den Rijn Van Buffetten tot Borrelhapjes.
Of u nu op zoek bent naar barbecue catering of een tapas buffet: bij Catering Aelsmeer vindt u het allemaal! Met passie bereidt voor uw feest. Wilt u de catering van uw feest in Alphen aan den Rijn helemaal aan ons overlaten?
catering aan huis
Catering Valk Avifauna Alphen aan den Rijn.
Avifauna verzorgt graag de catering voor u in Alphen aan den Rijn e.o! Of het nu gaat om een uitgebreid buffet of uitgeserveerd diner: u krijgt altijd de kwaliteit en service die u van Van der Valk mag verwachten. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij de aankleding van uw evenement.
cateringservice
Santé Jr. Catering Verhuur.
Catering-Verhuur organiseert zowel de catering als de aankleding van feesten en partijen. Met een groot assortiment aan eten, drinken en aanvullende faciliteiten in verschillende prijsklassen kan de cateraar concepten aanbieden die exact op maat kunnen worden ingevuld. Santé Jr Catering-Verhuur stelt zich niet aansprakelijk voor druk en/of zetfouten. Snel en eenvoudig uw bestelling online maken. U kunt ervoor kiezen om het door ons te laten bezorgen of dat u het zelf bij ons kunt afhalen. 2404 BZ Alphen aan den Rijn.
bedrijfscatering amsterdam
Indonesische Catering Alphen aan den Rijn Selera Anda, de Specialist!
Indonesische Catering Alphen aan den Rijn. Zoek jij een Indonesische Catering in Alphen aan den Rijn? Of een Indische Catering in Alphen aan den Rijn met de beste kwaliteiten en services. Vraag dan snel een offerte aan of bel dan meteen met Indonesische Catering Alphen aan den Rijn.
Catering
Catering Alphen aan den Rijn De Telefoongids.
Alphen aan den Rijn. Catering in Alphen aan den Rijn. Catering in Alphen aan den Rijn wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.0 door 11 beoordelingen. 3 beoordelingen over Catering in Alphen aan den Rijn. Grill'nSmoke' BBQ Catering. 12 mei 2015.
catering den haag
Dagbestedingslocatie Cateringservice Prins Heerlijk Ipse de Bruggen.
Gehakt in saus 4 balletjes in zoetzure saus 3.00. High Tea per persoon excl. koffie en thee 9.75. Bezorgen in Alphen aan den Rijn bij bestelling boven een 75 gratis. Bezorgen in Alphen aan den Rijn bestelling tot 75, 04.00. Bezorgen buiten Alphen aan den Rijn 7.50.
Catering
Van Buuren Catering Alphen aan den Rijn.
Van Buuren Catering is behalve in Alphen aan den Rijn ook actief in o.a.de volgende plaatsen; Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Voorhout, Warmond, Zoeterwoude, Hoogmade, Koudekerk, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Oud-Ade, Wassenaar, Valkenburg Z-H, Sassenheim, Rijpwetering, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Alphen aan den Rijn en Hazerswoude.
Catering
Catering Alphen a.d. Rijn Alfreds Restaurant Business en Huwelijkslocatie.
Kwaliteitscatering in Alphen aan den Rijn. Alfreds staat bekend om haar culinaire en verfijnde diners en lunches in Alphen aan den Rijn. Ook voor catering Alphen aan den Rijn ben je bij Alfreds aan het juiste adres. Wist je al dat Alfreds jouw complete catering kan verzorgen?
catering den helder

Contacteer ons