Zoeken naar buffet aan huis

 
 
buffet aan huis
Chef op Bestelling kok aan huis, demonstraties, communiefeesten, gezellig tafelen.
De prijzen zijn net zoals bij een kok aan huis onderverdeeld in een prijs voor de dienst van de kok 170 en een prijs voor de menu. Inclusief voorshotten, Specifiek kookmateriaal bvb een espumafles of vormen voor patisserie en een onvergetelijke chef.
Buffet.
Het leuke aan een buffet is dat er altijd voor iedereen wat lekkers tussen zit! Je kunt het buffet zo uitgebreid maken als je zelf wilt. We verzorgen ontbijtbuffetten, lunchbuffetten, dinerbuffetten, dessertbuffetten en snackbuffetten. Heb jij een idee voor een ander buffet?
buffet aan huis
Buffet catering aan huis Bor catering.
Of bent u geen keukenprins of prinses en wilt u liever direct uw buffet bestellen en hiermee uw gasten trakteren op een weldadig aanbod van kwalitatief hoogstaande gerechten? Dan kunt u via Bor Catering heel eenvoudig een smakelijk buffet aan huis regelen.
Catering
TAPAS BUFFET De Cateringfabriek buffet aan huis en werk.
ONS SPAANSE HOOGSTANDJE. Tapas catering aan huis of op het werk. Genieten van de Spaanse keuken met ons tapas buffet. Bij dit buffet leveren wij diverse koude en warme gerechten. Het Tapas buffet kunnen wij voor 2450, per persoon aanbieden, vanaf 25 personen te bestellen.
Catering
Henk Aarts Barbecue Buffet Buffet/Tapas v.a. 795, p.p. Bestel online!
Meesterlijk buffet met vis. Warme hap klassiek! Buffet op Maat. Ambachtelijke vleesbereidingen, soepen en desserts. Ambachtelijke koude schotel luxe. Ambachtelijke koude schotel. Soep en brood! Gourmet Klassiek compleet. Gourmet Chique compleet. Bekijk hier onze buffetarrangementen of stel zelf een buffet samen!
cateringbedrijf
Dessert Buffet Het Witte Huis Het Witte Huis.
Dessert Buffet Het Witte Huis. Een parade van verschillende heerlijke en kleurrijke desserts. Prijs per persoon. Het witte goud is binnen! Nu te koop Als bomen konden spreken. Als bomen konden spreken is een prachtig boekje, met daarin alle afbeeldingen van de mystische figuren die in ons bos.
catering aan huis
Catering Heerde: Hapjes Tapas Buffet.
Dagelijks rijden onze bezorgers door de regio Heerde om de catering te bezorgen. Warm en koud buffet en stamppotbuffetten. Net als alle overige buffet catering bezorgen wij onze warme en koude buffetten en onze stamppotbuffetten in Heerde gratis aan huis.
Catering
Buffet Enschede Slagerij Broekhuis Haaksbergen. Buffet Enschede Slagerij Broekhuis Haaksbergen.
Onze buffetten worden uiteraard geleverd met een aantal passende bijgerechten en benodigde supplementen. De buffetten zijn verkrijgbaar vanaf 10 personen. Alle buffetten worden warm gebracht in Enschede en naar wens geleverd inclusief borden, bestek en servetten. Alles word opgehaald en mag vuil retour! STAMPPOT BUFFET ENSCHEDE.
Catering Spaans buffet UitjeThuis.
Diner aan tafel. Blader: Home / Catering aan huis / Buffet Catering / Spaans buffet. Voor de catering van een heerlijke Spaans buffet met veelal huisgemaakte authentieke Spaanse gerechten, waarbij uiteraard enkele tapas niet kunnen ontbreken. Het Spaanse buffet of de tapas aan huis worden geleverd incl.

Contacteer ons